Haberler

Aa İçin TBMM'de Resepsiyon

Anadolu Ajansı'nın 90. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla TBMM'de Resepsiyon Verildi.

Anadolu Ajansı'nın 90. kuruluş yıldönümü dolayısıyla TBMM'de resepsiyon verildi.

Resepsiyonda, Anadolu Ajansını tanıtan barkovizyon gösterisi yapıldı.

Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Bengi, yaptığı konuşmada, günün, Anadolu Ajansı'nın ''gurur günü'' olduğunu belirterek, ''Bir asra 10 kala beraberiz. 90 yıl, gerçekten bir kurum için çok önemli bir yıl. Bu mutluluğumuzu paylaştığınız için şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

Resepsiyonda, Piyanist Tuluyhan Uğurlu konser verdi.

Başbakan Vekili Bülent Arınç, konserin ardından Uğurlu'ya plaket sundu.

Arınç, AA'nın 90. yıldönümünün sevinçle kutlandığını ifade ederek, Uğurlu'nun geceye hayat verdiğini, canlandırdığını belirterek, kendisine teşekkür etti. Arınç, ''Fevkalade bir müzik ziyafeti dinledik. Çok mutluyuz'' dedi.

Resepsiyona, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Cemil Çiçek ve Ali Babacan, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, milletvekilleri, Anadolu Ajansının eski genel müdürleri, eski ve mevcut çalışanları ile öteki davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title