Haberler

Aa Finans Haberleri Terminali Ekibi "Varant Eğitimi" Aldı

Anadolu Ajansı Finans Haberleri Editörlüğü ve Ekonomi Editörlüğü muhabirleri Deutsche Securities Genel Müdürü Albert Krespin tarafından verilen "Varant Piyasası Eğitimi"ne katıldı.

Anadolu Ajansı Finans Haberleri Editörlüğü ve Ekonomi Editörlüğü muhabirleri Deutsche Securities Genel Müdürü Albert Krespin tarafından verilen "Varant Piyasası Eğitimi"ne katıldı.

Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen eğitimde Krespin, varant yatırımcılarını bekleyen riskleri, Türkiye'de varant piyasasını ve bu piyasada işlem gören ürünleri anlattı.

Yeni bir piyasa olan varant piyasasını analiz eden Krespin, varantlarda yatırım stratejilerine dair son gelişmeleri açıkladı. Eğitimde varantlarda yatırım stratejilerine dair son gelişmeler açıklanırken, "kaldıraçlı yatırım",

"varantlarda riskten korunma" ve "varantlarda yatırım senaryoları" üzerinde duruldu.

Eğitime, Ekonomi Haberleri editörlüğü çalışanları da Ankara Genel Müdürlük binasından telekonferans yöntemiyle katılırken, interaktif konferans, Krespin'in soru cevap bölümünde AA muhabirlerinin varant piyasasına ilişkin sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.

27 Eylül'de Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla, AA Finans Haberleri Terminali'ni uygulamaya koyan Anadolu Ajansı, Türk finans çevrelerine yönelik etkin veri akışı için kadrolarını eğitmeyi sürdürdü.

Anadolu Ajansı ekonomi ve finans muhabirleri, geçtiğimiz günlerde Borsa Uzmanı Arif Ünver'den "Borsa Eitimi" almıştı.

Anadolu Ajansı, "100. yıl hedefleri" doğrultusunda AA Finans Terminali'ni yatırımcıların hizmetine sunarken, düzenli olarak gerçekleştirilen AA Finans Masası etkinlikleriyle de piyasaların görüşlerini merak ettiği yetkin isimlerin, gündeme ilişkin önemli açıklamalarını piyasa oyuncularına ulaştırıyor.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA / Ekonomi

Anadolu Ajansı İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title