Haberler

Aa'dan Vali Ekinci'ye Ziyaret

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, " İstanbul, Ankara'da bulunan Bingöllü kardeşlerimizle istişarelerde bulunarak Bingölümüze yeni yatırımlar çekmeyi ve yeni istihdam alanları oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bingöl Valiliği'ne atanan Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öncelikli hedefinin Bingöllülerle birlikte kente hizmet etmek olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla birlikte kentin ihtiyacı ve yarının bugünden daha güzel olması için çaba sarf edeceklerini vurgulayan Ekinci, "Burada altını çizdiğimiz nokta, Bingöllülerle birlikte hizmet etmektir. Bunları yaparken de Bingöllü kardeşlerimizle gönül köprüsünü kurarak faaliyetlerimizi alana yansıtacağız." ifadelerini kullandı.

"Gençlerimizin işe, ekmeğe ihtiyacı var"

Kentte üretim ve istihdamı arttırmaya öncelik vereceklerine işaret eden Ekinci, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin işe, ekmeğe ihtiyacı var. Bu noktada yapacağımız yeni projelerle özelikle İstanbul, Ankara'da bulunan Bingöllü kardeşlerimizle istişarelerde bulunarak Bingölümüze yeni yatırımlar çekmeyi ve yeni istihdam alanlarını oluşturmayı hedefliyoruz. Şehit ailelerimiz, dul kadınlarımız, öksüz ve yetimlerimiz gibi bize göre yoksul olan, ayrıcalıklı gruplara pozitif ayrımcılık yapacağımızı da şimdiden ilan ediyoruz. Projelerimizde onlar öncelikli olacaklardır. Kamu yatırımları da bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da artarak devam edecektir."

Terörle mücadele konusunda da kararlı duruşlarının devam edeceğine işaret eden Ekinci, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hatta bu konuda operasyonların daha sıklaştırılması ve bu belayı milletimizin üzerinden bitirerek kaldırmayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Ankara Bingöl Ekinci Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
title