Haberler

A.sebatspor Teknik Direktörü Derelioğlu: Zor Bir Yoldayız Ama Umudumuzu Kaybetmedik

Lig A' da Kümede Kalma Mücadelesi Veren A. Sebatspor' da, Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, İşlerinin Zor Olduğunu Ancak Umutlarını Kaybetmediklerini Söyledi.

LİG A' da kümede kalma mücadelesi veren A. Sebatspor' da, Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, işlerinin zor olduğunu ancak umutlarını kaybetmediklerini söyledi.

Haftayı düşmeme mücadelesi verdiği rakiplerinden Mardinspor' la sahasında golsüz berabere kalarak kapatan A. Sebatspor, Eskişehir maçına umutlu hazırlanıyor. Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Mardin karşısında az hata yapma düşüncesiyle maça çıktıklarını belirterek, "Mümkün olduğunca rakibi kendi kalemizden uzak tutup rakibin kalesinde gol aramaya çalıştık. İlk yarı bulduğumuz fırsatlardan basit hatalar nedeniyle yararlanamadık. İkinci yarıda baskılı oynadık. Bulduğumuz birkaç pozisyonu değerlendiremedik. Gol olmayınca rakibin de direnci arttı, kaybetmemeye oynadı. Sonuçta istediğimiz olmayınca maçı 2 puan kayıpla bitirdik" dedi.

Derelioğlu, oyun anlayışı olarak futbolcuların istekli arzulu ve coşkulu olduğunu da vurgulayarak, "O konuda fazla sıkıntımız yok. Fakat hem sahanın koşulları hem de uyum nedeniyle istediğimiz sonucu alamadık henüz. Eskişehirspor istemediği yerde bulunan bir takım. O da kaos içinde ve bizim maçla çıkışa geçmek istiyor. Biz de ligin çetin ceviz takımlarından birini olduğumuzu göstermek için bu maçtan iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Eksik ve cezalı oyuncular takıma dönüyor. Bu maç öncesi futbolcularım, ligde var olmanın ne demek olduğunu, ligde devam etmek için en iyi mücadelenin verilmesi gerektiğinin bilincindeler. Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz ama sadece o yollarda değil, gol yemede de sıkıntı vardı. 18 maçta 35 gol yemişti ben gelmeden. Kolay gol yiyen, kolay gol atamayan bir görüntü içinde. Gol yememek tek başına başarı değil. Biz kazanmalıyız, onun için de gol atmalıyız. Forvet oyuncusu konusunda beklentilerimiz gerçekleşmediği için sıkıntı yaşadığımız doğru. Takım içinde oynamalarla elimizdekilerin en iyilerini atak bölgesinde değerlendireceğiz. Var olan oyuncuların cezalı oluşu, Emre Aygün gibi bir oyuncunun sakatlığındaki belirsizlik bizim şu anda en önemli sorunlarımız. Sezon sonuna kadar Emre' yi kullanamayabiliriz. Çünkü birkaç pozisyonda oynayabilen bir oyuncuydu. O nedenle sayısal sıkıntı çekiyoruz. Kadro içinden bu işi kapatmaya çalışacağız. İşimizin zor olduğu bir gerçek. Zorlansak da takım bütünlüğü, yardımlaşma ve taktiksel değişiklerle bunu aşmaya çalışacağız" diye konuştu.

İhsan Derelioğlu, Trabzonspor' dan ara transferde Cem Demir ve Enis' i istediklerini, sadece Enis' i alabildiklerini de vurgulayarak, "Trabzonspor' a bireysel olarak kırgınlığım olamaz. Bu transferlere endekslendiğimiz doğru. Bugün Sebat kulübünün profili, kulüp yapısı ortada. Önemli ölçüde Trabzonspor' un desteğine ihtiyaç vardı. Bu konuda zamanı iyi kullanamadık. Cem önemli oyuncu. Kafamda soru işareti olan, beni düşünceye sevk eden şöyle durum var; Cem Demir çok iyi bir forvet oyuncusu, gelecek vaat eden oyuncu. Trabzonspor ve Akçaabat Sebatspor hafta sonu kendi liglerinde maç oynadı. Her iki takım da gol yollarında etkisiz kaldı, gol atamadı. Cem Demir gibi kaliteli bir oyuncu Trabzon sınırları içinde ama her iki takımın da kadrosunda yok. Orada kullanılmayacaksa burada kullanılır. Bize lazım olduğu gerçekti. Önemli derecede eksikliğini hissettik" diye konuştu.

İhsan Derelioğlu, birkaç takım dışında ligde istikrarlı ekip bulunmadığının da altını çizerek, "Her takımın birbirini yenmesi normal. Hiçbir maç kolay değil. En azından içeride oynayacağımız maçları kazanmak zorundayız. Dışardan toplayacağımız her puan artı olacak. Geriden gelmemiz dezavantaj. Geçmişteki puan kayıplarını kapatıp öne geçeceksiniz. Bu nedenle sürekli kazanarak gitmek lazım. Sebatspor umudunu kaybetmiş değil, çok zor bir yolda olduğu gerçek. Panik havasına girmeden, sabırlı şekilde devam etmeli. Ligin son haftasına kadar kimin gideceğinin, kimin kalacağının belli olmayacağını düşünüyorum. Her takım heyecanını devam ettirecek. Çok inatçı ve ısrarlı olarak kararlı şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title