Haberler

    A Millilerin Hedefi Seri Galibiyet

    A Milli Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Göksenin Köksal, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda 23 Şubat Cuma günü İsveç, 26 Şubat Pazartesi günü ise Letonya ile yapacakları maçları kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

    AA muhabirine açıklamalarda bulunan Göksenin, Letonya ve Ukrayna'yı  yenerek gruba 2'de 2 yaparak başladıklarını belirterek, "Gruba ikide iki yaparak  başladık. Şimdiki amacımız önümüzdeki iki maçı da kazanmak. Bizim için çok önemli  müsabakalar oynayacağız. İnşallah sakatlık olmadan iyi iki maç oynayarak yolumuza  devam ederiz." dedi.
    Rakiplerinden daha iyi takım olduklarını kaydeden Galatasaray  Odeabanklı basketbolcu, "Bursa'da Letonya'ya karşı oynadık. Çok önemli bir  karşılaşmaydı. Bizimle beraber grubun kuvvetli takımlarından biri. O maçı  kazanmayı başarmıştık. Şimdi deplasmanda karşılaşacağız. Ben kazanacağımızı  düşünüyorum. Onlardan daha iyi bir takımız. Çok fazla zamanımız yok ama İsveç ve  Letonya maçlarına en iyi şekilde hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.
    "Milli takım forması giymek gurur verici"
    Göksenin Köksal, yoğun fikstüre rağmen milli takıma çağrıldıklarında  ellerinden geleni yaptıklarını anlattı.
    Milli forma giymenin gurur verici olduğunu vurgulayan 27 yaşındaki  milli basketbolcu, "Milli takım forması her Türk gencinin giymek istediği, gurur  verici bir şey. Çağrıldığımız zaman bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye  çalışıyoruz. Bu, bizim için çok büyük bir heyecan ve gurur. Sezon içinde veya yaz  aylarında ne zaman çağrılırsak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye  çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.
    Göksenin, Galatasaray Odeabank'ın performansına da değinerek, "Sezona  iyi başlayamadık. Son olarak Pınar Karşıyaka'yı yendik. Önümüzde deplasmanda  Fenerbahçe Doğuş maçı var. Amacımız play-off'lara kalmak. Basit hatalarla önde  götürdüğümüz maçları kaybettik. Öyle bir algı oluştu ama aslında kötü gitmiyoruz.  Taraftarımızın da desteğiyle play-off'a kalacağımızı düşünüyorum."  değerlendirmesinde bulundu.
    Doğuş Balbay: "İlk iki maçımızı kazanarak avantaj elde ettik"
    Anadolu Efes forması giyen milli basketboldu Doğuş Balbay ise ilk iki  maçı kazanarak yakalanan avantajı sürdürmek istediklerini dile getirdi.
    İsveç ve Letonya ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Doğuş,  "İlk iki maçımızı kazanarak avantaj elde ettik. Bu avantajımızı sürdürebilmek  için İsveç ve Letonya maçlarını kazanmamız gerekiyor. İki maçı da deplasmanda  oynayacağız. Bizim için zor olacak ama ülkemize galibiyetlerle dönmek istiyoruz."  diye konuştu.
    Letonya'nın İsveç'e oranla daha güçlü bir takım olduğunu aktaran 29  yaşındaki milli basketbolcu, şunları kaydetti:
    "İki maç da birbirinden kritik. Deplasman maçları hep zor olur.  Letonya kağıt üzerinde biraz daha güçlü görünüyor ama sonuçta her takım Dünya  Kupası'na katılmak için elinden geleni yapacak. Bizim her maça ayrı konsantrasyon  sağlamamız gerekiyor. Önceliğimiz İsveç karşılaşması olacak. Onu kazandıktan  sonra Letonya müsabakasına odaklanacağız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Letonya Doğuş İsveç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title