Haberler

(A) Milliler İstanbul'da Toplandı

(A) Milli Futbol Takımı, 6 Şubat Çarşamba Günü İsveç ile Yapacağı Özel Maç İçin İstanbul'da Toplandı.

(A) Milli Futbol Takımı, 6 Şubat Çarşamba günü İsveç ile yapacağı özel maç için İstanbul'da toplandı.

(A) Milli Takım'da, Belçika Ligi'nde RSC Anderlecht'in dün yaptığı karşılaşmada sol arka adalesinde zorlanma olan Serhat Akın'ın kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi karşılaşmasında forma giyen milli oyuncuların derbi mücadelesi sonrası takıma katılacağı belirtilirken, yurtdışında oynayan Halil, Yıldıray, Emre Belözoğlu ve Nihat'ın yarın takıma dahil olacakları kaydedildi.

İsveç maçının yapılacağı BJK İnönü Stadı'nda yarın basına açık bir antrenman gerçekleştirecek olan milliler, 5 Şubat Salı günü Ali Sami Yen Stadı'ndaki çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak.

Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta, İsveç ile yapacakları maçı kazanarak Avrupa'daki takımlara güçlerini göstermek istediklerini söyleyerek, "Beni kadroya aldığı için hocama teşekkür ediyorum. Çünkü sakatlığım nedeniyle oynayıp oynamayacağım belli değil. İnşallah oynarım. İsveç gibi güçlü takımlarla oynamak Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi güzel. Bu maçtan galip ayrılıp Avrupa'daki takımlara gücümüzü göstermek istiyoruz. Sakatlığım nedeniyle uzun süredir idman yapmadım. Son 2-3 gündür idman yapıyorum. Bileğim hala şişkin durumda ama takımdan ayrı çalıştım. Daha maça 3 gün var. Umarım o güne kadar tam olarak iyileşmiş olurum'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title