Haberler

(A) Milliler Hazırlıklarını 5 Eksikle Sürdürdü

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 15 Haziran Pazar Günü Çek Cumhuriyeti ile Kader Maçına Çıkacak (A) Milli Futbol Takımı, Hazırlıklarını 5 Eksikle Sürdürdü.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 15 Haziran Pazar günü Çek Cumhuriyeti ile kader maçına çıkacak (A) Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını 5 eksikle sürdürdü.

Sportif de Colovray Stadı'nda teknik direktör Fatih Terim gözetiminde yapılan antrenmana Tümer, Emre Güngör, Gökdeniz ve Servet katılmazken Emre Belezoğlu fizyoterapist eşliğinde ayrı alıştı.

Meterolojinin raporu doğrultusunda havanın yağmurlu olacağı göze alınarak, sahanın ıslatıldığı antrenmanın basına açık olan bölümünde hafif koşuyla idmana başlayan ay-yıldızlılar daha sonra 2 grup halinde top kapma çalışması yaptı. İstasyon çalışmasıyla devam eden antrenman basına kapalı olarak devam etti. Ay-yıldızlıların basına kapalı olan bölümde Çek Cumhuriyeti maçının taktiği üzerinde çalıştıkları öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title