Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu: "Sonuç İçin Değil Ama Oyun İçin Mutluyum"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2-2 sona eren Karadağ maçının ardından basın toplantısı düzenledi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2-2 sona eren Karadağ maçının ardından basın toplantısı düzenledi.

Maça iyi başladıklarını söyleyen Lucescu, duran topların Türkiye için tehlike yarattığına dikkat çekti.

Yeni bir takım olduklarının altını çizen teknik adam "Daha yeni bir grubuz. Sonuç için mutlu değilim ama oyun için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik ama Karadağ özellikle duran toplarda bize sorun yarattı. İyi bir ekibe karşı, güzel bir maç çıkardık. Rakip bizden daha tecrübeli, çünkü uzun zamandır beraber oynayan bir ekip. Biz ise daha yeni bir grubuz. Sonuç için mutlu değilim ama oyun organizasyonu açısından mutluyum. Çalışmalarımızda konuştuğumuz konuları arkadaşlarımız sahaya iyi yansıttı. İlk yarı 40 dakikaya kadar oyunun tamamen hakimiydik. Benim açımdan bu olumlu. Yakaladığımız fırsatları gole çevirmemiz durumunda, skor farklı olabilirdi. Rakibin bulduğu ikinci golde top kaybı sonucu birden fazla oyuncumuz oyundan düştü. Birçok oyuncumuz henüz çok genç. Serdar Aziz ve Gökhan Gönül'ün eksikliklerini hissettik ama diğer arkadaşlar için mutluyum. Bugün Ömer Bayram da oyuna girdi. Yavaş yavaş diğer isimler de milli takımdaki tecrübelerini artırıyor. Genel olarak oyuncu grubumuzu pek değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama yine söylüyorum, eski arkadaşlarımızı da hiçbir şekilde bırakmış değiliz. Onların sağlık ve form durumları doğrultusunda onları da alacağız. Bizim bir oyun sistemimiz var artık. İlk yarı bir hata yaptık ama onun dışında ilk 40 dakika şut görmedik kalemizde. Mevcut oyun sistemimizi geliştireceğiz. Önemli olan oyunculara eksik olan güveni aşılamam. Rakip takımın performansını gayet iyi biliyordum. Oyuncularımı da uyardım bu konuda. Oyunu sonuna kadar bırakmadıklarını söyledim ve dediğim gibi de oldu. İlk gol ilk yarının sonunda, ikinci gol de ikinci yarının sonunda geldi. Aynı zamanda ikinci yarıda en iyi ekipleriyle oynadılar. Biz ise birçok genç oyuncumuzu oyuna soktuk."

Okay Yokuşlu'nun sakatlanarak oyundan çıktığını ifade eden Mircea Lucescu, Okay'ın bandaj yapması gerektiğini, ancak yapmadığı için sakatlandığını açıkladı ve 'Kendi hatası' dedi.

Lucescu, basın toplantısını Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne yükselen U19 Milli Takımı'nı tebrik ederek bitirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Açıklamalar

Genel detaylar - Podgorıca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mircea Lucescu Türkiye Karadağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title