Haberler

A Milli Takım Paris'te

A Milli Takım Paris'teMilliler, yoğun güvenlik önlemi altında otele yerleştiSercan SAPANATANPARİS, (DHA)2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan maçı için Paris'e geldi.

A Milli Takım Paris'te

Milliler, yoğun güvenlik önlemi altında otele yerleşti

Sercan SAPANATANPARİS, (DHA)

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan maçı için Paris'e geldi.

Marsilya şehrinde kamp yapan Milliler, Marsilya havaalanından kalkan özel bir uçakla Paris'e geldi. Otel çevresinde yoğun güvenlik önlemi alan Fransız polisi, basın dahil kimseyi otele yaklaştırmadı. Milli takımı otel önünde yaklaşık 50 Türk taraftar karşıladı.

Paris'te konaklayacakları otele TSİ 22.30'da giriş yapan Milliler, geceyi dinlenerek geçirecek ve karşılaşmanın oynanacağı Parc des Princes Stadı'nda yarın akşam son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcu, yarın antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırvatistan Marsilya Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title