Haberler

(A) Milli Takım Estonya'da

A) Milli Futbol Takımı, 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki 4. Maçını Oynamak Üzere Estonya'nın Başkenti Tallin'e Geldi.

A) Milli Futbol Takımı, 19. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki 4. maçını oynamak üzere Estonya'nın başkenti Tallin'e geldi.

Özel bir uçakla yaklaşık 3,5 saatlik yolculuğun ardından Tallin Havaalanı'an inen (A) Milli Takım kafilesini Türkiye'nin Tallin Büyükelçiliği Müsteşarı Nur Sağman ve elçilik yetkilileri ile coşkulu bir grup Türk vatandaşı karşıladı. Taraftarlar teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Karşılamaya gelen Türk çocuklar, Fatih Terim ve futbolculara çiçek verirken, genç kızlar da milli takımın yıldızı Arda'ya büyük ilgi gösterdi. Havaalanındaki Türk taraftarlar, ''İmparator'', ''Türkiye sizinle gurur duyuyor'' şeklinde tezahüratlar yaparak, millilere destek verdi.

Milli takım kafilesinde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener ile diğer yöneticiler, eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar da yer aldı.

Bu arada, TFF Başkanı Mahmut Özgener, 6 yaşındaki Mesut Evci ile bir süre Estonya ile yapılacak maç hakkında sohbet etti. Özgener, küçük Mesut'a ''Yenecek miyiz?'' sorusunu yöneltirken, ''Beş atacağız'' karşılığını aldı.

(A) Milliler daha sonra kalacakları Radisson SAS Oteli'ne geçti.

Ay-yıldızlılar, Estonya ile 15 Ekim Çarşamba günü yapacakları karşılaşmanın son antrenmanını yarın maçın oynanacağı A Le Coq Arena'da gerçekleştirecek. Bu antrenman öncesinde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title