Haberler

A Milli Futbol Takımı, Norveç Maçı Hazırlıkları Sürdürüyor

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç ile Deplasmanda Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Estonya'nın Başkenti Tallin'de Sürdürüyor.

A Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda Norveç ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Estonya'nın başkenti Tallin'de sürdürüyor.

A Milli Takım, 17 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Norveç ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Le Coq Arena Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde, oldukça soğuk bir havada gerçekleştirilen antrenmanda, Ay-yıldızlı futbolcular ısınma hareketleri ve pas çalışması yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olarak yapılan antrenmana, solunum yolları enfeksiyonu geçiren Serhat Akın katılırken, belinde ağrıları olan Deniz Barış, antrenmanda yer almadı. Kaleci Volkan ise

takımdan ayrı düz koşu yapmayı sürdürdü.

A Milli Takım Doktoru Cengiz Dinç, sakatlığı devam eden Yıldıray'ın Norveç maçında oynayamayacağını belirterek, bu oyuncunu Bosna-Hersek maçına yetişmesinin de zor olduğunu söyledi. Dün yapılan antrenmanda bel ağrıları artan Deniz Barış'ın otelde dinlendiğini kaydeden Dinç, bu oyuncunun bel kuyruk sokumu bölgesindeki ağrılarının arttığını ve yarın kendisi tekrar kontrolden geçireceklerini ifade etti.

A Milli Takım, yarın akşam yapacağı antrenmanla Norveç maçı hazırlıklarının Estonya bölümünü tamamlayarak, 16 Kasım Cuma günü öğle saatlerinde özel bir uçakla Norveç'in Oslo kentine gidecek.

(OA-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title