Haberler

A Milli Futbol Takımı Çalışmalarını Sürdürdü

a Milli Futbol Takımı, beş günlük Almanya kampının 2.gününde de hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

-

a Milli Futbol Takımı, beş günlük Almanya kampının 2. gününde de hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Milliler, akşam antrenmanına dün olduğu gibi bugün de yağmur altında başladı. Çok sayıda Türk taraftarın takip ettiği antrenmana, Soner Aydoğdu'nun düğününe katılan ve dünkü antrenmanda yer alamayan Selçuk ve Burak da katıldı.

Bu arada Alper Potuk sakatlığı nedeniyle bugünkü antrenmana katılmazken, salı günü oynanacak Letonya maçında da forma giyme şansının az olduğu öğrenildi.

OĞUZHAN ÖZYAKUP: BENİM İÇİN BÜYÜK ŞANS

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğuzhan Özyakup, oynadığı mevkide yaşanacak rekabetle ilgili olarak, "Türkiye büyük bir takım ve iyi oyunculara sahip. Dolayısıyla rekabet olacak. Bu hafta benim için iyi bir şans, inşallah önümüzdeki senelerde milli takım formasını uzun süre giyen bir oyuncu olurum" dedi.

Beşiktaş ile ilgili bir soru üzerine ise genç oyuncu, "Sezon başında Beşiktaş'ın ilk beşe girip giremeyeceği konuşuluyordu ama sonradan ligde aldığımız sonuçlarla da, bu sefer şampiyon olabilecek mi diye soruluyordu. Biz büyük camiayız. Sezon için iyi performans gösterdiğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Samet Aybaba ile ilgili konuşan Oğuzhan, şunları söyledi;

"Hocamız bize çok yardımcı oldu, forma şansı verdi. Tabii ki de küçük şeyler oldu, ama bunlar normal. Hocamıza takım olarak çok teşekkür etmemiz gerekiyor. Artık seneye daha iyi hazırlanacağız" dedi.

8FOTOĞRAFLI)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Soner Aydoğdu Alper Potuk Letonya Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title