Haberler

A Milli Futbol Takım Oyuncuları Grip Aşısı Olacak

Türk Kalp Vakfı İnsanların En Çok Grip Oldukları Sonbahar Mevsiminde Aşı Kampanyası Başlatıyor. Kampanya 2 Kasım'da Milli Olimpiyat Merkezi'nde Başlayacak. Kampanya Kapsamında İlk Olarak 2008 Avrupa Kupası Elemelerinde Rakiplerini Geçen A Milli Futbol Takımı Oyuncularını Aşılanacak. Türk Kalp Vak...

Türk Kalp Vakfı insanların en çok grip oldukları sonbahar mevsiminde aşı kampanyası başlatıyor. Kampanya 2 Kasım`da Milli Olimpiyat Merkezi`nde başlayacak. Kampanya kapsamında ilk olarak 2008 Avrupa Kupası Elemelerinde rakiplerini geçen A Milli Futbol Takımı oyuncularını aşılanacak. Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Yıldırımakın, ¨Fatih Terim ve futbol federasyonu olmak üzere ve Hakan Şükür`den başlamak üzere herkesi aşılayacağız¨ dile konuştular. Aşı olmak isteyenler Türk Kalp Vakfı`nın Şişli`deki sağlık merkezi ve belediyeler ile belirlenecek merkezlere de gidebilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title