Haberler

A Milli Bayan Voleybol Takımı, Grand Prıx Avrupa Elemelerine Galibiyetle Başladı

Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı, Dünya Grand Prix Avrupa Elemeleri'nde Oynadığı İlk Maçta Azerbaycan'ı 3-1 Mağlup Etti.

Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı, Dünya Grand Prix Avrupa Elemeleri'nde oynadığı ilk maçta Azerbaycan'ı 3-1 mağlup etti.

Ankara'da 1 hafta sürecek ve katılan 7 ülkeden ilk 3 sırayı alan takımların gruptan çıkacağı elemelerin ilk maçında Türkiye, Azerbaycan'ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın bitmesiyle, büyük sevinç yaşayan bayan milller, mutlulukların kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarla paylaştı. Türkiye A Milli Bayan Voleybol Takımı Sorumlu Cengiz Göllü, elemelere iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu tip eleme maçlarında iyi veya kötü oyun önemli değil. Önemli olan maçı kazanabilmek.

Bugün de vasat bir oyunla galip gelmeyi başardık. Elemelere galibiyetle başlamak önemliydi. Daha önümüzde 5 maç var. Bu maçlarda en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Milli voleybolcular Neslihan Darnel, Bahar Mert ve Gözde Kırdar, çok iyi oynamamalarına rağmen Azerbaycan'ı mağlup ettikleri ve elemelere galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söylediler. Ay-yıldızlı voleybolcular, elemelerde ilk 3'e girerek gruptan çıkacaklarına inandıklarını dile getirdiler.

Elemelerde oynanan diğer karşılaşmada İtalya, Sırbistan'ı 3-2 mağlup etti. Filenin Sultanları, gruptaki 2. maçında yarın saat 20.30'da Sırbistan ile karşılaşacak.

(EKO-İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title