Haberler

A'jıa'da Deniz Muhsulleri Şöleni

Londra'nın Ünlü Balık Restoranı Deep Restaurant'ın Ekibi, Leziz Tatlarını Chefleri Christian Sandefeldt'le Birlikte 15-28 Şubat'ta Ajia'da Sunuyor.

LONDRA'NIN ÜNLÜ BALIK RESTORANI DEEP RESTAURANT'IN EKİBİ, LEZİZ TATLARINI CHEFLERİ CHRİSTİAN SANDEFELDT'LE BİRLİKTE 15-28 ŞUBAT'TA AJİA'DA SUNUYOR.

Londra'nın en meşhur deniz mahsulleri ve balık restaurantlarından Deep Restaurant'ın ekibi, chefleri Christian Sandefeldt ile birlikte 15-28 Şubat'ta çok özel mönülerini A'jia Restaurant'da sunacaklar.

Bu organizasyon için özel olarak temin edilen ve ülkemizde bulunmayan deniz ürünlerinin de yer aldığı birbirinden farklı lezzetlerin sunulacağı A'jia Restaurant'ın eşsiz Boğaz manzarası da, Istanbul Doors Grup'un katkılarıyla hazırlanan bu özel promosyon günlerinin keyfini ikeye katlayacak.

Sınırlı sayıda rezervasyon alınabiliyor. O nedenle elinizi çabuk tutmanızda yarar var. Rezervasyon: (0 216) 413 93 53

Deep Restaurant'ın sahibi ve şefi, İsveç kökenli Christian Sandefeld, değişik kariyerinin en yeni yansımasını kendi restoranında uyguluyor.

Balık ve kabuklu deniz mahsulleriyle ortaya çıkardığı farklı ve son derece lezzetli yemek tarzını, değişik pişirme şekilleri ve sık karşılaşılmayan tat ve kombinasyonlarıyla oluşturuyor.

Kendi deyimiyle; denizlerde yeni bir balık keşfetmiyor, sadece onları yeni bir bakış açısıyla mönüye yerleştiriyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title