Haberler

A Haber'e Uluslararası 3 Ödül

Güncelleme:

A Haber Uluslararası Kafkas Vakfı Tarafından 'Ulusal ve uluslararası terörle mücadele konusunda yaptığı yayınlardan dolayı yılın en iyi haber kanalı onur ödülüne layık görüldü.

Gürcistan- Acara Özerk Cumhuriyeti'nin Başkenti Batum'da düzenlenen törene, Acara Enerji Bakanı Nodar Çitaşvili, Acara Meclis Başkanvekili Şota Zoidze ve çok sayıda Sivil Toplum Örgütü katıldı…

Acara Özerk Cumhuriyeti Eski Mescilis Başkanı Nodar Chkheidze'nin taktim ettiği ödülü, A Haber Yapımcısı Burhan Aytekin aldı.Törende ayrıca A Haber Yapımcıları Burhan Aytekin ve Bahadır Kerimoğlu da uluslararası terörle mücadele konusunda yaptığı haberlerden dolayı 'Yılın En İyi Televizyon Yapımcıları' ödülüne layık görüldü.

Törende konuşma yapan A Haber yapımcısı Burhan Aytekin şunları söyledi: 'Dünya Küresel bir terör tehdidi ile karşı karşıya.Küresel terörle mücadele için küresel ölçekte işbirliği gerekiyor.Bugün hiçbir ülke teröre karşı yüzde yüz güvende değil.Bu açıdan Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti'nin terörle mücadele konusunda yapmış olduğumuz yayınlara hassasiyet göstermesi ve destek vermesi memnuniyet verici. Ödül için ülkem ve mensubu bulunduğum A Haber Kanalı adına teşekkür ederim.'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gürcistan Batum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title