Haberler

93 Kaçak Şahıs Yakalandı

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasadışı yolla geçmek isteyen toplam 93 kaçak şahıs yakalandı.
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Önleyici Kolluk Kuvvetlerince, Van, Hakkari, Artvin, Edirne, Iğdır ve Balıkesir il merkezlerinde yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 21 Afganistan,17 ...

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasadışı yolla geçmek isteyen toplam 93 kaçak şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Önleyici Kolluk Kuvvetlerince, Van, Hakkari, Artvin, Edirne, Iğdır ve Balıkesir il merkezlerinde yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 21 Afganistan,17 Pakistan, 9 Gürcistan, 7 Filistin, 5 Moritanya, 4 Myanmar, 3 Irak, 3 Somali, 1 İran ve1 Azerbaycan uyruklu olmak üzere toplam 71 şahıs yakalandı.

Bu arada, Yunanistan Sınırı'nda, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 2 Türk vatandaşı, 12 Gürcistan ve 7 Filistin uyruklu olmak üzere toplam 21 şahıs yakalandı.

Ayrıca, Suriye'de, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 1 Suriye uyruklu şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. (ANKA)

(HM/EÖ)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title