Haberler

9 Zanlı Daha Adliyeye Sevk Edildi

Sivas'taki Silah Operasyonu

SİVAS'TAKİ SİLAH OPERASYONU

SİVAS Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından önceki gün Yıldızeli ilçesine bağlı Gümüşdere Beledesi'nde ortaklaşa düzenlenen silah operasyonunda göz altına alınan 14 kişiden 9'u daha bugün adliyeye sevk edildi.

Yıldızeli ilçesi Gümüşdere Beldesi'nde 2007 ile 2010 yılları arasında kan davası nedeniyle 7 kişinin öldürülmesi olayları ve bu cinayetlerde kullanılan silahların kaynağından yola çıkılarak düzenlenen operasyon kapsamında 14 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kapsamda sorgulanarak dün adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklanırken, bugün 9 kişi daha adliyeye gönderildi. Zanlıların adliyedeki sorgu işlemleri sürüyor. Polis ekipleri her hangi bir taşkınlık yaşanmaması için çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Operasyonda 3 tabanca, 4 av tüfeği, 396 adet 9 mm çapında fişek, 148 dolu av fişeği, 3 tabanca şarjörü, 2 bıçak, 17 sahte 20 TL ve 3 sahte 50 TL ele geçirililmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title