Haberler

9. Uluslararası İş Ödülleri Ekim Ayında Seul'de Verilecek

İş dünyasının en prestijli ödülleri arasında görülen Stevie Awards, bu yıl 9.Uluslararası İş Ödüllerini (IBA) Ekim ayında Güney Kore'nin başkenti Seul'de verecek.

İş dünyasının en prestijli ödülleri arasında görülen Stevie Awards, bu yıl 9. Uluslararası İş Ödüllerini (IBA) Ekim ayında Güney Kore'nin başkenti Seul'de verecek.

Uluslararası İş Ödülleri, şirketlerin her iş alanındaki başarılarını değerlendiriyor. Değerlendirmeler; Yönetim Ödülleri, Yılın Şirketi Ödülleri, Müşteri Hizmetleri Ödülleri, İnsan Kaynakları Ödülleri, Bilgi Teknolojisi Ödülleri, Pazarlama Ödülleri, Yeni Ürün Ödülleri, Halkla İlişkiler Ödülleri, Web Sitesi Ödülleri, Smartphone ve Tablet Uygulamaları ve diğer medya ödülleri kategorilerine göre yapılıyor. Özel veya kamusal, kar amaçlı ya da kar amaçsız, büyük ve küçük, dünya çapındaki organizasyon ve

şahısların tümü bu ödüllere aday olabiliyor.

Stevie Awards 2012 yılındaki yeni uygulamada, altın, gümüş ve bronz olmak üzere üç farklı derecede ödül dağıtacağını açıkladı. Oscar ve diğer büyük uluslararası ödülleri üreten şirketin yaptığı Stevie Award kupası, dünyada en çok önem verilen ödül olarak görülüyor. Stevie Award ödülü alan şirketleri, 200'den fazla yöneticiden oluşan bir jüri heyetinin seçeceği bildirildi.

Stevie Awards dört program kapsamında veriliyor: Amerikan İş Ödülleri, IBA, İş Kadınları ve Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri. Çeşitli boyut ve türdeki organizasyonları ve arkasındaki kişileri değerlendiren Stevies, dünya çapındaki şirketlerin önemli performanslarını tanımlıyor.

2012 IBA'nın, dünya çapında halkların favorisi olan şirketler için oy vereceği ve bu yıl ikincisi gerçekleşen 'Halkın Seçtiği Favori Şirketler Stevie Ödülleri'ni de kapsayacağı açıklandı. IBA'nın yılın şirketi kategorilerinde altın, gümüş veya bronz Stevie Ödülü kazanan her şirket doğrudan halkın tercihi oylamasına dahil olacağı belirtilirken, oylamanın Temmuz sonunda başlayacağı ve kazananların ödül töreninde açıklanacağı duyuruldu.

2012 yılında Stevie Award kazananların kutlama töreninin, Güney Kore'nin Seoul kentindeki Ritz Carlton Otel'de 15 Ekim Pazartesi günü yapılacağı açıklandı. 50'den fazla ülke ve bölgeden adayların katıldığı geçen yılki ödül töreninde Türkiye en fazla Stevie Awards ödülü alan ülkeler içinde üçüncü sırada yer almıştı. Akbank, Türk Telekom, Garanti Emeklilik, Efes, Aygaz, Finansbank ve daha birçok katılımcı 2011 yılında altın kupa kazanmışlardı.

Son başvuru tarihinin 16 Mayıs olarak belirlendiği ancak geç başvuruların 27 Haziran'a kadar kabul edileceği duyuruldu. Sonuçların Temmuz sonuna doğru açıklanmış olacağı bekleniyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Güney Kore Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title