Haberler

    9. Türkiye Enerji Zirvesi Yarın Başlıyor

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen 9. Türkiye Enerji Zirvesi, sektörde karar verici konumda bulunan 1500 üst düzey yöneticiyi bir araya getirecek.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen 9. Türkiye Enerji Zirvesi, sektörde karar verici konumda bulunan 1500 üst düzey yöneticiyi bir araya getirecek.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilecek 9. Türkiye Enerji Zirvesi yarın başlıyor. Zirvede bu yıl Global Gas Center, Med-Reg, WEC TMK, SHURA gibi uluslararası kuruluşlar bir araya gelecek.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) desteğiyle düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi, 1500'ün üzerinde ulusal ve uluslararası katılımcıyı Türkiye ve bölge ülkelerinin kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey isimleriyle buluşturacak ve yeni işbirliği imkanlarına kapı aralayacak.

    Zirveye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz da katılacak. Düzenlenecek oturumlarda Türkiye akaryakıt, elektrik ve doğal gaz piyasalarının gündemi önemli konular özel sektör ve kamu kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı oturumlar ile tüm yönleriyle ele alınacak.

    Enerji Düzenleyicileri Bölgesel Birliği (ERRA), Enerji Yatırım ve Düzenleme Konferansı'nın 17'ncisini de 9. Türkiye Enerji Zirvesi ile birlikte eş zamanlı olarak düzenlenecek. Konferans, Türkiye ve diğer ERRA üyesi ülkelerin bulunduğu Avrupa, Asya, Afrika, Orta Doğu ve Amerika'dan düzenleyici kurumları, hükümet yetkililerini, enerji şirketlerini, profesyonelleri, yatırımcıları ve sektör derneklerini bir araya getirecek. Organizasyon, TOBB, TÜSİAD, TLPGD, SSDGD, ELDER, ETD, PETFORM, EÜD, GAZBİR, GAZİD, PETDER, ADER, PÜİS, TABGİS tarafından destekleniyor. Zirvede, eş zamanlı oturumlarda görüş alışverişinde bulunulacak.

    Antalya'da gerçekleştirilecek 9. Türkiye Enerji Zirvesi'ndeki oturumlardan bazıları şunlar:

    – Türkiye akaryakıt ve LPG piyasaları

    – Elektrik ve doğalgaz piyasalarında dağıtım ve perakende

    – Türkiye'de doğalgaz ticareti

    – Uluslararası fonlar ve Türkiye enerji piyasaları

    – Yenilenebilir enerji yatırımları ve finansmanı: YEKA modeli

    – Elektrik üretiminde güncel durum ve gelecek beklentileri

    – Elektrikli araçlar, petrol talebi ve gelecek beklentileri

    – Elektrik ticareti ve şebekelerinde dijitalleşme

    – Türkiye'de petrol ve doğalgaz aramacılığı: Gelecek stratejileri

    – Bölgesel enerji ticaret merkezleri: Fırsatlar ve riskler

    – Global LNG piyasaları

    – Akdeniz doğalgaz piyasaları

    Kaynak: enerjienstitusu.com / Ekonomi

    Türkiye Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title