Haberler

9. Denizli Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası Sona Erdi

Denizli Belediyesi Tarafından Düzenlenen 9. Denizli Belediye Başkanlığı Veteran Tenis Turnuvası Sonuçlanırken, Dereceye Girenlere Kupaları Verildi.

Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Denizli Belediye Başkanlığı Veteran Tenis Turnuvası sonuçlanırken, dereceye girenlere kupaları verildi.

Pamukkale Tenis Kulübü'nde 12 Mayıs-08 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın son gününde, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci de katılarak birincilik için mücadele eden tenisçilerin müsabakalarını izledi. Tek bayanlar, 18+Tek Erkekler ve 45+Tek Erkekler olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen turnuvaya 69 tenisçi katıldı. Tek bayanlarda, Adile Yılmaz'ı yenen Çiğdem Şen şampiyon olurken, 35 tenisçinin mücadele ettiği 18+ kategorisinde de Emrullah Çiçek birinci, Kemal Şahinoğlu ise ikinci oldu. 45+ kategorisinde ise Emin Toker 22 sporcu arasından şampiyon olurken, ikinciliği Uğur Alpat kazandı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci turnuvada birinci ve ikinci olan tenisçilere kupalarını verdi. Bu arada Nilgün Keçeci de Pamukkale Tenis Kulübü'ne katkılarından dolayı plaketle ödüllendirildi.

(AV-SÇ-Y) 09.06.2008 17:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title