Haberler

9. Cumhurbaşkanı Demirel Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memleketi İslamköy'deki cenaze töreni hazırlıkları tamamlandı.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memleketi İslamköy'deki cenaze töreni hazırlıkları tamamlandı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren cenaze namazının kılınacağı, Şehriban Hatun Camisi'nin avlusunda Kur'an-ı Kerim okundu.

Cenaze namazına katılmak için İslamköy'e gelen vatandaşlar, Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesini gezdi, camide ibadet etti.

Köy içinde üzerinde "Baba Süleyman Demirel seni unutmayacağız" yazan atkılar ve fötr şapkalar satışa sunuldu.

Cami bahçesinde taziye defteri açılırken, İslamköy'ün çeşitli yerlerine de Süleyman Demirel'in posterleri ve "Güle güle babamız, cumhurbaşkanımız, seni asla unutmayacağız" yazılı pankartlar asıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Türk Silahlı Kuvvetleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Denktaş ailesi, Bedrettin Dalan, DSİ Genel Müdürlüğü, Erdoğan Demirören, Mehmet Haberal, Koç Ailesi, Yıldız Kenter ve İbrahim Tatlıses'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum cenazeye çelenk gönderdi.

Demirel'in naaşı öğle namazını müteakip, kılınacak cenaze namazının ardından, daha sonra anıt mezar yapılacak alana defnedilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Demirel İslamköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title