Haberler

9. Cumhurbaşkanı Demirel'in Vefatı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatı ile ilgili, "En azından ömrünün 40 yılını siyasetle geçirmiştir, millete yol göstermiştir.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in vefatı ile ilgili, "En azından ömrünün 40 yılını siyasetle geçirmiştir, millete yol göstermiştir. Demokrasinin gelişmesinde büyük katkıları olmuştur" dedi.

SP Lideri Kamalak, Demirel'in Güniz Sokak'taki evini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Çıkışta yaptığı konuşmada, 'milletin başı sağolsun' diyen Kamalak, "Mekanı cennet olsun. İçeriden çıkarken bir kardeşimiz yanıma yaklaştı. 'Sayın Genel Başkan, rahmetli şu an hayatta olsaydı, bu koalisyon görüşmeleri ile ilgili olarak ne söylerdi acaba' diye sorduğunda, 'Demokraside çare tükenmez' derdi. Demokraside çare tükenmez. Yeter ki iyi niyetle yaklaşalım, konuları yapıcı şekilde ele alalım" ifadelerini kullandı.

Demirel'in sıradan bir insan olmadığını belirten Kamalak, "Bu ülkeye damgasını vurmuş bir büyüğümüzdü. En azından ömrünün 40 yılını siyasetle geçirmiştir, millete yol göstermiştir. Demokrasinin gelişmesinde büyük katkıları olmuştur. Mekanı cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Ayrıca, eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen de taziye ziyaretinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel Mustafa Kamalak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title