Haberler

83 Yaşındaki Koçsoy, Yazdığı 15 Temmuz Şiirini Karacan'a Okudu

83 yaşındaki Koçsoy, yazdığı 15 Temmuz şiirini Karacan'a okuduYOZGAT - Yozgat'ta partisinin düzenlediği programın ardından esnaf ziyareti sırasında bir kahveye giren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'a 83 yaşındaki İsmail Koçsoy kendi yazdığı 15 Temmuz şiirini okudu.

83 yaşındaki Koçsoy, yazdığı 15 Temmuz şiirini Karacan'a okudu

YOZGAT - Yozgat'ta partisinin düzenlediği programın ardından esnaf ziyareti sırasında bir kahveye giren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'a 83 yaşındaki İsmail Koçsoy kendi yazdığı 15 Temmuz şiirini okudu.

Yozgat'ta bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ve Yozgat esnafını ziyaret etti. Yozgat esnafını ziyareti sırasında bir kahveye giren Karacan'a 83 yaşındaki İsmail Koçsoy 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası kaleme aldığı olayları anlatan şiiri okudu. Şiiri büyük bir dikkatle dinleyen Karacan, Koçsoy'a teşekkür ederek esnaf ziyaretine devam etti.

(AD-BMG-UY-)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Harun Karacan Ak Parti Yozgat Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title