Haberler

​Akut Sporcusundan Balkan Şampiyonası'nda 2 Altın, 2 Gümüş Madalya

Güncelleme:

AKUT Sporcusu, Balkan Şampiyonası'nda üstün başarı elde etti AKUT Spor Kulübü Atletizm Branşı Sporcumuz ve Milli Sporcu Gülçin Güreşçi, Balkan Masterlar Salon Şampiyonası'nda Türkiye'ye 2 altın, 2 gümüş madalya kazandırarak büyük başarı elde etti.

Avrupa Atletizm Birliği tarafından 10-11 Mart tarihlerinde Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen Balkan Masterlar Salon Şampiyonası'nda yarışan Gülçin Güreşçi, 60 metrede 1'incilik kazanarak Balkan şampiyonu oldu.

Milli sporcu ayrıca 200 metrede de birincilik elde ederek göğsümüzü kabarttı. 4 x 200 metre bayrak yarışına da katılan Güreşçi, bu yarışta da 2'incilik elde etti. Başarılı sporcu ayrıca uzun atlamada ise 2'inci oldu.

Gülçin Güreşçi'nin üst üste kazandığı başarıların ardından bir açıklama yapan AKUT Spor Kulübü Başkanı Nasuh Mahruki, "Gülçin'in kazandığı müthiş başarılardan gurur duyuyoruz. Bizi sevince boğan başarılı sporcumuzu tebrik ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Belgrad Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title