Haberler

80 yaşındaki biriyle evlenen Meltem Miraloğlu'nun 2 ay önce "4-5 tane çocuk istiyorum" demesi yeniden gündeme geldi

Güncelleme:

İki hafta önce 80 yaşındaki biriyle evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken 32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu'nun geçtiğimiz Ağustos ayında verdiği röportajda "Yeniden evlenerek bir sürü çocuğumun olmasını istiyorum." sözleri sosyal medyada gündem oldu.

32 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'da tanıştığı kendisinden 48 yaş büyük adamla nikah masasına oturdu. Miraloğlu'nun bu evliliği ise sosyal medyada kısa sürede tepki çekti. Öte yandan Miraloğlu'nun geçtiğimiz Ağustos verdiği röportajda söyledikleri de gündeme geldi.

"4-5 TANE ÇOCUĞUMUN OLMASINI İSTİYORUM"

2 ay önce OnurAkayMedya yazarı Ülkü Gözen Stewart'la Amerika'da özel bir söyleşi gerçekleştiren Miraloğlu, 'Hayatında biri var mı?' sorusu üzerine, "Evlendim, ayrıldım. Şu an tekrar evlenmeyi düşünüyorum. İşimi yapıp aynı zamanda da eve gelince eşimin ve 4-5 tane çocuğumun olması beni çok mutlu eder. Bizim yaptığımız işte bu gerçekten çok zor ama imkansız değil." dedi.

80 yaşındaki biriyle evlenen Meltem Miraloğlu'nun 2 ay önce '4-5 tane çocuk istiyorum' demesi yeniden gündeme geldi

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

80 yaşındaki biriyle evlenen Miraloğlu'nun bu sözleri ise yeniden gündeme geldi ve eleştiri yağmuruna tutuldu. Miraloğlu'nun evlilik ve çocuk hakkındaki açıklamasını duyanlar "Bu amcayla biraz zor" yorumlarını yaptı.

"BEN MUTLUYUM, BENİM TERCİHİM"

İki hafta önce kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenen Meltem Miraloğlu, gelen tepkiler üzerinde 2. Sayfa programına açıklama yaparak "Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umurumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk. Evlilik teklifi çok romantikti, her kadın 'evet' der. Ama bu teklifin nasıl gerçekleştiği bize kalsın. Ben mutluyum, benim tercihim. Özel hayatımla ilgili kamuoyundan bu konuda saygı bekliyorum." dedi.

80 yaşındaki biriyle evlenen Meltem Miraloğlu'nun 2 ay önce '4-5 tane çocuk istiyorum' demesi yeniden gündeme geldi

80 yaşındaki biriyle evlenen Meltem Miraloğlu'nun 2 ay önce '4-5 tane çocuk istiyorum' demesi yeniden gündeme geldi

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (58)

Erol Mehmet YIldız:

Biriniz de onurlu, haysiyetli olun da deyin ki, bu morukla parası için evlendim. İnşallah bu adam 150 yaşına kadar yaşar da başına bela olur.

59
0
yanıtYanıtla
cem_baba:

adam ölmeden cennete gitmiş

47
8
yanıtYanıtla
DJ BORİS BRELCHA:

SESLİ GÜLDÜM :) TAM DA İŞ YERİNDEYİM.

yanıt17
yanıt1
Adınızı Yazın:

ELİN SÜMÜKLÜSÜNÜ ÜNLÜ EDİP GÜNDEME GETİRDİNİZ YA HELAL OLSUN

53
0
yanıtYanıtla
RACO:

serveti ve amerikan vatandaşlığı umrunda değilmiş ayağa bak:))))))

45
0
yanıtYanıtla
dil sürçmesi:

Dili sürçtü zaar. . . Yaşı umurumda değil, serveti ve abd vatandaşlığı yeterli diyecekti. .

yanıt1
yanıt0
adanalı:

ulan dizideki senariste helal olsun önceden biliyormus nasıl bırı ıle evlenecegını:):) o kadar da acıdık dızıde meger kendı ıstegımıs. . .

22
1
yanıtYanıtla
01:

kar yağıyor yağıyor. abamı giyeceğim. ihtiyara varıpta baba mı diyeceğim.

17
0
yanıtYanıtla
SİVASLI:

AHAHAH SÜPERDİ :)

yanıt0
yanıt0
kaçmış kurtulmuş ; afferim kız!:

deliler hapishanesinden kaçmış ; tutunulacak ilk dala sarılmış ; hor görmeyin ruh hastası embesiller!

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title