Haberler

8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, "yılın genel müdürü" ödülüne layık görüldü.

Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Altın 40 Ödülleri sahiplerini buldu.

İçkale Hotel'de düzenlenen ödül törenine, milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelik, Türkiye'deki yöresel dernek ve vakıfların ortak değerlendirmeleri sonucu 2012 yılının en başarılı isimlerinin seçildiğini söyledi. Çelik, yaşadığı toplumda fark yaratıp örnek olan 40 altın insana, insanlığa ışık tutması temennisiyle 40 altın fikir ödülü vermekten dolayı onur duyduğunu dile getirdi.

Törende "yılın annesi" ödülüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, "yılın kadın hakları savunucusu" ödülüne Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "yılın milletvekili" ödülüne ise Erzurum Milletvekili Recep Akdağ layık görüldü. "Yılın bakanı" ödülüne Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Yılın Gençlik Lideri" ödülüne Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Yılın Fikir Adamı" ödülüne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Yılın Genel Müdürü" ödülüne Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk, "yılın Türk kültürüne hizmet" ödülüne de TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin layık bulundu.

Bayraktar'ın yerine ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta alırken, Kılıç'ın ödülü de Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez'e verildi. "Yılın Genel Müdürü" ödülüne layık görülen Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün ödülünü, Anadolu Ajansı Kurumsal İletişim Direktörü Nevzat Demirkol, Konfederasyon Başkanı Yusuf Çelik'in elinden aldı.

"Yılın yaşanabilir başkenti" ödülüne değer bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına ödülü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan'a takdim edildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title