Haberler

Beykoz'da Kadınlar Gününde Funda Arar Coşkusu

Güncelleme:

Beykoz, Dünya Kadınlar Gününde Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Funda Arar'ı ağırladı.

Beykoz, Dünya Kadınlar Günü'nde Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Funda Arar'ı ağırladı. Yağmura rağmen Belediye Meydanı'nı dolduran Beykozlu kadınlar konser boyunca coşkuyla eğlendi.

Beykoz Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Funda Arar konseri düzenledi. Sevilen şarkılarından oluşan repertuarıyla ilçe sakinleriyle buluşan sanatçı, 1 buçuk saat süren konseri boyunca güçlü bir performans sergiledi. Yağmura rağmen alanı dolduran kadınlar sanatçıyı sevgi ve ilgiyle izlediler. Dinleyiciler, "Yak Gel", "Sen ve Ben", "Hafıza", "Yok Yok", "Benim İçin Üzülme", "İkimiz", "Neyse" gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya konser süresince eşlik ettiler.

Sahneye çıkarak tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek de, Funda Arar'a güzel konseri için teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Beykoz Belediyesi konseri izlemeye gelen hanımlara sümbül, lale ve çeşitli hediyeler dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Funda Arar Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title