Haberler

8 kişinin yaşadığı tek katlı ev alevlere teslim oldu

Güncelleme:

8 kişinin yaşadığı tek katlı ev alevlere teslim oldu

Bilinmeyen sebeple çıkan yangında ev içerisinde bulunan 60 bin TL kül oldu

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde 8 Suriye uyruklu şahsın yaşadığı tek katlı ev, bilinmeyen bir sebeple alevlere teslim oldu. Yangında can kaybı yaşanmazken ev kullanılamaz hale geldi. Öte yandan, iddiaya göre ev içerisinde Suriye uyruklulara ait 60 bin TL'de alevlerle birlikte kül oldu.

Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi'nde bulunan tek katlı bir evde bu sabah saat 10.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yaklaşık 8 kişinin oturduğu evde yangını ilk olarak evin içerisindekiler fark edip itfaiye ekiplerine haber verdiler. Ekipler, kısa süre içerisinde bölgeye geldiler. 2 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alınırken ev içerisinde yaşayanların Suriye uyruklu olduğu ve iddiaya göre yangında yaklaşık 60 bin TL'lerini kaybettikleri belirtildi. Yangında can kaybı yaşanmazken, ev kullanılamaz hale geldi. Ev içerisinde yaşayan 8 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının, kesin sebebi henüz bilinmezken elektrik tesisatından çıkmış olabileceği değerlendiriliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya İtfaiye Suriye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title