Haberler

8. Kayseri Mobilya Fuarı Mobilya Sektörüne İhracat Dopingi Yapacak

Mobilya Üreticisi Firma Ve Markaların Katıldığı Fuar Türk Mobilya Sektörünün Gücünü Tüm Dünyaya Tanıtacak

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen "Expomoble 2010 8. Kayseri Mobilya Fuarı" 20-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşecek. İstikbal, Bellona ,Mondi, Kilim, İpek ve Aldora markalarınında katılacağı, Türkiye'nin mobilya devlerini bir araya getirecek olan fuarın tüm dünyada, başta Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa'ya kapsamlı tanıtım çalışmaları ile ihracata önemli bir katkı sağlanması hedefleniyor.

İhracata çalışan 3.500 üretici firmanın ve 400 büyük markanın faaliyet gösterdiği dev mobilya şehri Kayseri'de düzenlenen Expomoble 2010 Fuarı bu yıl 38 ülkede yoğun bir programla tanıtılıyor.

Fuar başta Avrupa, Orta Asya ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok yerinden gelen binlerce alıcı ve sektör profesyoneline, Türk mobilyasının ve Kayseri mobilyasının başarısını sergileyen, tam bir ithalat - ihracat platformu özelliğini taşıyor.

'Türk mobilyasının en güçlü bölgesi, üretim ve sevkıyat kapasitesinin en yüksek noktası' olan Kayseri'de dünya trendlerine yön veren Türk markalarının en başarılı butik fuarı Expomoble 2010 bu yıl 25 ülkeden 35.000 ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor.

Her yıl sektörün gelişimine katkıda bulunarak binlerce tüketiciyi üretici markalar ile buluşturan Expomoble 2010 Kayseri Mobilya Fuar'ına bu yıl 3 ünlü tasarımcı katılacak. Aziz Sarıyer ve Kunter Şekercioğlu'nun yanı sıra tasarımcı Adnan Serbest 23 Ekim 2010 Cumartesi günü mobilya tasarımı üzerine bir konferans verecek.

Mobilya sektörünün Anadolu'ya ve dünyaya açılmasını sağlayacak bir platform olma özelliğine sahip fuarda mobilyada son trendler ve yeni ürünler sergilenecek. Expomoble 2010 Fuarı, 12 bin metrekarelik alanı ve yüksek katılımcı profili ile mobilya sektörüne büyük katkı sağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title