Haberler

8 helikopter,1 uçak yangına müdahale ediyor

Güncelleme:

8 helikopter,1 uçak yangına müdahale ediyor Muğla'nın Milas ilçesinde 14.30 sıralarında çıkan orman yangınına 8 helikopter ve 1 uçak havadan müdahale ediyor.

8 helikopter,1 uçak yangına müdahale ediyor

Muğla'nın Milas ilçesinde 14.30 sıralarında çıkan orman yangınına 8 helikopter ve 1 uçak havadan müdahale ediyor.

MUĞLA - Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye Mahallesi Kılavuz mevkiinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri de tüm birimleri ile özellikle zeytinlik alanda söndürme çalışmasına katıldı.

Saat 14.30 sıralarında Milas Selimiye Mahallesi Kılavuz mevkiindeki zeytinlik alanda başlayan yangına önce Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale etti. Şiddetli rüzgar nedeniyle alevler ormana sıçradı. Yangına önce havadan Milas ve Bodrum'da konuşlu iki helikopter havadan müdahale etti. Karadan bölgedeki tüm arazöz ve işçiler yangın bölgesine sevk edildi.

Yangın rüzgarın şiddeti ile büyümesi sonrası Marmaris, Nazilli ve Fethiye'den takviye helikopter gönderildi. Sık çam ormanlarının bulunduğu alanda büyüyen orman yangınına Antalya ve İzmir den takviye uçak ve helikopterler müdahale etti. Havadan toplam 10 helikopter ve 2 uçak söndürme çalışmasına katılırken, yerden de çok sayıda arazöz, su tankı ve işçi müdahalesini sürdürüyor. Milas yangını sürürken İzmir ve Fethiye'de de orman yangını çıkması üzerine bir uçak ve iki helikopter diğer bölgelere sevk edildi.

Çıkış nedeni belirlenemeyen ve önce zeytinlik alanda başlayan yangının yerleşim birimi dışında oludğu açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selimiye Muğla Milas Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title