Haberler

8 Gündür Kayıp Olan Belediye Başkanının Cesedi, Yasak Aşkının Evinin Bahçesinden Çıktı

Güncelleme:

Meksika'nın Juarez şehrinin belediye başkanı Olga Kobel, 10 Aralık tarihinde aniden ortadan kayboldu. Kaybolan belediye başkanının cesedini, yasak ilişki yaşadığı belirtilen iş adamı David Olivo'nun çiftliğinde gömülü bulundu.

Meksika'da 8 gündür kayıp olan Juarez şehrinin Belediye Başkanı Olga Kobel'in cansız bedeni, yasak aşk yaşadığı metal fabrikası sahibi iş adamı David Olivo'nun çiftliğinin bahçesinde bulundu.

Cesedi bulunan belediye başkanın vücudunda ölmeden önce işkenceye mazur kaldığına dair işaretler bulundu.

İŞ ADAMI TUTUKLANDI

İş adamı Olivo ve iki çiftlik çalışanı tutuklandı.

Polis, Kobel'in cep telefonu mesajlarında, Kobel ve iş adamının şirketinden alınan metal üzerine pazarlık yaptıkları belirtildi.

8 Gündür Kayıp Olan Belediye Başkanının Cesedi, Yasak Aşkının Evinin Bahçesinden Çıktı

Eski bir belediye başkanı olan Kobel'in kocası Carlos Alberto Chacon Madrid, Kobel'in evden çıktığını gördüğünü ve bir daha kendisinden haber alamadığını söyledi.

KAFASINA 2 EL ATEŞ EDİLMİŞ

Polis, Kobel'in cep telefonu sinyallerini takip ederek Olivo'nun çiftliğine ulaştı.

Olive verdiği ifadede, Kobel ile iş anlaşması üzerine çok şiddetli bir şekilde tartıştıklarını söyledi.

Polis, Olivo'nun Kobel'in kafasına iki el ateş edip öldürdükten sonra çiftliğine gömdüğünü söyledi.

8 Gündür Kayıp Olan Belediye Başkanının Cesedi, Yasak Aşkının Evinin Bahçesinden Çıktı

Savcı Gerardo Marquez, Kobel ve Olivo'nun iş arkadaşları haricinde gönül ilişkilerinin olduğunu ve çift sabah saatlerinde buluştuktan sonra Olivo'nun çiftliğine gittiklerini ve cinayetin orada işlendiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Dürbünlü:

Yasak Aşkın Sonu,,,,Ne yazıkki hep hüsranla sonuçlanıyor...!! Bizim topluma çağrımız,,,,aile yuvası kurup,,mezara kadar bu evliliği götürmeyi tavsiye ediyoruz..!! Dünya ve ahiret mutlulugu,,bu şekilde temin edilir..

43
2
yanıtYanıtla
MERDA:

BİZİDE BÖYLE GÜZELLER ÖLDÜRSE KEŞKE. . HER GÜN A SKERİ ÜCRETE AÇLIK İÇİNDE ÖLMEKTEN İYİDİR. A SKERİ ÜCRET FABRİKATÖRLER VE YANDAŞ SENDİKA BASKANI ÇOCUKLARININ 5 GÜNLÜK CEP HARÇLIGI 2850 TL OLMAK ZORUNDADIR. . KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR . CADDE VE SOKAKLAR SARI ÇİZMEMİZ SARI YELEGİMİZDİR. . TÜRK TAK TAK İŞ.

8
23
yanıtYanıtla
vatandash:

yasak aşk değil zina zina.

22
7
yanıtYanıtla
Ertuğrul:

Bizdede Yasak Elma diye dizi var

25
3
yanıtYanıtla
ebubekir:

neresi adana, damı olmuş

10
6
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Yok sizin orda olmuş

yanıt1
yanıt0
TOSUNBANK:

eee yandaşa ihaleleri beleş vermeyince sıktı kafasına demekki

7
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Söz konusu huarez neticede dünyanın en tehlikeli şehirlerinde ilk 3 te

7
0
yanıtYanıtla
şirincikk:

karışuk kuruşuk işler

3
0
yanıtYanıtla
ZX7:

paşaköylü werem mi eline oku oku kudur

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title