Haberler

'8. Giresunlular Şenliği'

Kocaeli Giresun Dernekler Birliğince Düzenlenen Şenlikte, Konser Vermesi İçin Anlaşma Yapılan Şarkıcı Murat Boz'un Sahneye Çıkmaması Üzerine Yaklaşık 2 Bin Kişi Evlerine Gönderildi

Kocaeli Giresun Dernekler Birliğince düzenlenen şenlikte, konser vermesi için anlaşma yapılan şarkıcı Murat Boz'un sahneye çıkmaması üzerine yaklaşık 2 bin kişi evlerine gönderildi.

Gebze Şehir Stadında Kocaeli Giresun Dernekler Birliğince gerçekleştirilen '8. Giresunlular Şenliği'ne katılanlar, yerel sanatçıların konserinin ardından şarkıcı Murat Boz'un sahneye çıkmasını beklemeye başladı.

Bu sırada Boz'un menajeri olduğu öne sürülen Sinem Şensılay, dernek yöneticilerine, stattaki teknik yetersizlikler ve tesisat eksikliği nedeniyle sanatçının canlı olarak şarkı söyleyemeyeceğini, ancak playback yapabileceğini belirtti.

Bunun da en fazla 3 parça olabileceğini ifade eden Şensılay'la Kocaeli Giresun Dernekler Birliği Başkanı Hatem Soysal ve diğer dernek yöneticileri arasında tartışma çıktı.

Şensılay ve ekibinin stattan ayrılmasına müsaade etmeyen Soysal, Murat Boz'la 35 bin TL'ye anlaştıklarını ve anlaşmaya göre şarkıcının canlı en az 7 parça okuması gerektiğini kaydetti.

Stattaki yaklaşık 2 bin kişinin Boz'un sahneye çıkmasını beklediğini vurgulayan Soysal, konserin iptal edilmesi durumunda da şarkıcıya ödedikleri paranın kendilerine geri verilmesini istedi.

Şensılay ise sözleşmeye uyulmadığını belirterek, stattan ayrılmak istediğini belirtti.

Bunun üzerine AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tarafları uzlaştırmaya çalıştı.

Ayar ve Köşker'in tüm uğraşlarına rağmen ikna edilemeyen Şensılay ve ekibi, stadın arka kapısından dışarı çıkarıldı.

Şarkıcı Boz'un sahne almayacağını öğrenen bazı vatandaşlar, şarkıcı Boz aleyhine slogan attı, bazılarıysa sahaya su şişesi fırlattı.

Statta konserin iptal ediliğinin anons edilmesinin ardından da yaklaşık 2 bin kişi evlerine geri gönderildi.

(LV-CT-FTH-ZVR) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title