Haberler

76 Yaşındaki Kadına 21 Gün Ev Hapsi

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde Ölen Bir Tavuk Nedeniyle Komşusunun Mahkemeye Verdiği 76 Yaşındaki Cemile Karahalilöz'e 21 Gün Ev Hapsi Verildi.

BARTIN'ın Ulus İlçesi'nde ölen bir tavuk nedeniyle komşusunun mahkemeye verdiği 76 yaşındaki Cemile Karahalilöz'e 21 gün ev hapsi verildi.

Ulus İlçesi'ne bağlı İnceçam Köyü'nde yaşayan Cemile Karahalilöz ile komşusu ve akrabası olan S.H. arasında geçen yıl ölen bir tavuk nedeniyle tartışma çıktı. S.H. Cemile Karahalilöz'ü tavuğunu öldürdüğünü öne sürerek davacı oldu. Ulus Sulh Ceza Mahkemesi Cemile Karahalilöz'e, verdiği 21 günlük hapis cezasını paraya çevirdi. Karahalilöz ailesi parayı ödemeyince, Cemile Karahalilöz'ün 21 günlük cezayı evinde çekmesine karar verildi. 20 günden bu yana cezasını evinode çeken Cemile Karahalilöz, her gün karakol ve Cumhuriyet Savcılığı'ndan telefon açılarak, evinde olup olmadığı kontrol ediliyor.

Yarın cezası sona erecek olan Cemile Karahalilöz, her gün evine telefon edilerek evde olup olmadığının kontrol edildiğini, arada evine gelinerek bakıldığını belirterek, ''Evde oturmaktan, yatmaktan sıkıldım. Evde oturmaya alışkın değilim. Cezamın bitmesini bekliyorum'' dedi.

Ölen tavuğun kendisine ait olduğunu öne süren Cemile Karahalilöz, ''Ölen tavuk bahçemdeydi. Benim tavuğumdu, ben de attım. Komşum tavuğun kendisinin olduğunu söyleyerek, beni mahkemeye verdi'' diye konuştu.

Halil TEKİN

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title