Haberler

73 Yaşındaki Sapık, 9 Yaşındaki Erkek Çocuğa Cinsel İstismardan Tutuklandı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 73 yaşındaki sapık, 9 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 72 yaşındaki A.E, 9 yaşındaki K.O adlı erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

EVİNE GÖTÜRÜP CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Şarköy'ün Cumhuriyet Mahallesi'nde iddiaya göre önceki gün denizde yüzen K.O.'nun yanına giden A.E., çocuğu kollarından tutup birkaç kez havaya attı. Daha sonra çocuğu denizden çıkaran A.E., "Sana denizde yüzmen için deniz simidi vereceğim" diye kandırarak, mahallede bulunan evine götürüp, cinsel istismarda bulundu.

ÇOCUĞUN PSİKOLOGLAR EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Çocuklarından haber alamayan ailesi, yaptığı aramada en son A.E. ile birlikte görüldüğünü öğrenmesi üzerine evine gitti. Kapıyı açan A.E., çocuğu ailesine verdi. Çocuk, psikologlar eşliğinde alınan ifadesinde, A.E.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

İSTİSMARDA BULUNDUĞUNU KABUL ETMEDİ

Ailenin de şikayeti üzerine gözaltına alınan A.E., poliste verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, çocuğun kendi isteğiyle evine geldiğini ve istismarda bulunmadığını iddia etti.

TUTUKLANDI

A.E., polisteki soruşturmasının ardından sevk edildiği Şarköy Adliyesi'nde 'küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar'dan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Huri:

Genç yaşlı demiceksin asicaksin bu pislikleri

23
0
yanıtYanıtla
msn:

İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

9
2
yanıtYanıtla
kral:

yüzünü neden kapatıyorsunuz ki. bırakın rezil olsun.

11
0
yanıtYanıtla
Burus:

Deliricem herseyi revarandum yapiyorsunuz isinize gelen yasayi hemen cikariyorsunuz söz milletin diyorsunuz hadi bakan babalar hadi vekillerimiz biz idam diyoruz secim halkin olsun oy atalim sandiklardan idam yuzde yuz cikar korkmayin

8
0
yanıtYanıtla
Frankfut:

Aman ya rabim ne oldu bu milete allah sonumuzu hayr etsin

7
0
yanıtYanıtla
naci:

SAYIN MİLLETVEKİLLERİMİZ İDAM CEZASINI BİR AN ÖNCE MECLİSTE KANUNLAŞTIRARAK UYGULANMAYA HAZIR HALE GETİRMELİLER. YADA İDAM İÇİN REFERANDUMA GİDİLMELİ

6
0
yanıtYanıtla
SONU GELMEYECEK PİSLİKLERİN:

İDAM OLMADAN SONU GELMEYECEK BU ŞEREFSİZLERİN. . .

6
0
yanıtYanıtla
ASLI:

BE NE HERGÜN NEYİ BEKLİYORSUNUZ ANLAMIYORUM HERGÜN Bİ İSTİSMAR HER GÜN ÖLÜM HALA YETKİLİLER TARTIŞIYOMUŞ İDAMMI HADIMMI DİYE HERKEZ SİZİN KEYFİNİZİMİ BEKLİYCEK BU ÇOCUKLARA NE OLUCAK 2 KIZIMIZ ÖLDÜ NE OLUCAK YETER ATIK EN AZ 3 ÇOCUK DEMESİNİ BİLİYOSUNUZ HASİP ÇIKAMIYOSUNUZ DAHA ÇOCUKLARA

6
0
yanıtYanıtla
ad:

sapık torunlarına da yapmıştır bu. . . kafam almıyor çocuk sahibi olup ta bunu yapanları. . ha çocuğu yok yapsın değil demek istediğim yani hiç mi bir bebeğin sevgisini hissedememiş sev gi verememiş ne kadar iticisiniz. keşke bütün sapıklar geberse. . .

4
1
yanıtYanıtla
Öztürk:

Ulan bir de elin gavuru der kibir yapariz ya.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title