Haberler

Sapık Üfürükçü 'Büyünün Bozulması İçin' Diyerek Genç Kıza Tecavüz Etti!

Güncelleme:

Muska yaptırmak için gelen 2 kız kardeşten birine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 71 yaşındaki sapık, "5 yıldır erkekliğim yok" dedi. Sapık üfürükçünün yalanını adli tıp raporu ortaya çıkardı.

Başka kadınla ilişki yaşayan babalarına muska yaptırmak için gelen 2 kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'nin "5 yıldır erkekliğim yok" yalanını Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıkardı. Raporda Ziyettin Ç.'nin cinsel ilişkiye girmesi konusunda sorun olmadığı belirtildi.

BABALARININ İLİŞKİSİNİ BİTİRMEK İSTEYEN KIZ KARDEŞLER ÜFÜRÜKÇÜYE GİTTİ

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılan davada ileri sürülen iddialara göre olay şöyle yaşandı;

Babalarının başka bir kadınla yaşadığı ilişkisini bitirmek isteyen kız kardeşler Ş.S.(25) ve H.S.(23) geçtiğimiz yıl Ocak ayında, 'üfürükçü' diye tabir edilen Ziyettin Ç.'nin evine gitti. Beraberlerinde anneleri de olan kardeşler, Ziyettin Ç.'den babalarına muska yapmasını istedi.

ÜFÜRÜKÇÜ, "5 BİN TL GETİRİN BÜYÜYÜ BOZAYIM" DEDİ

Ziyettin Ç. ise anne ve kızlarına "Üzerinizde büyü var, babanızın dostu size büyü yapmış. 5 bin TL ile safran ve tavuk tüyü getirin, büyüyü bozabilirim" dedi. Kız kardeşler de 2 gün sonra 5 bin TL ile sahte hocanın kapısını çaldı. Hazırladığı muskaları ne yapmaları gerektiğini anlatarak kardeşlere verdi. Babalarının hayatında bir değişiklik olmayan kızlar bir hafta sonra geri geldi. Ziyettin Ç. büyünün tutmadığını, tekrardan muska yapması gerektiğini söyledi.

BEKAR DAYI VE SEVGİLİ İÇİN 20 BİN TL İSTEDİ

Bekar olan dayılarının evlenmesi için 10 bin TL karşılığında muska yapabileceğini belirten Ziyettin Ç., küçük kız kardeşe de erkek arkadaşına büyü yapıldığını, bu büyüyü bozmak için 10 bin TL getirmesi gerektiğini söyledi.

BİR ERKEĞİN VÜCUDUNA DOKUNARAK BÜYÜYÜ BOZABİLECEĞİNİ ANLATTI

Bununla da yetinmedi ve genç kıza, kendisinin belirleyeceği bir erkeğin vücuduna dokunarak büyüyü bozabileceğini anlattı. Parası olmadığını söyleyen H.S.'ye "Ben sana el verirsem de büyü bozulur ama benim sana dokunmamı istemiyorsun, çekinirsin o yüzden başkası dokunsun" teklifinde bulundu.

GENÇ KIZA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Genç kızın kabul etmesi üzerine ise çay ikram ettiği H.S.'ye cinsel istismarda bulundu. H.S.'ye büyünün bozulması için birkaç defa daha aynı şekilde buluşmaları gerektiğini belirtip, "Sana cinsel yönden sahip olduğum için ekstra 10 bin TL vermene gerek yok" dedi.

İKİ KIZ KARDEŞ KARAKOLA GİTTİ

Eve döndükten sonra bilincinin yerine geldiğini öne süren H.S.,ablası Ş.S.ile birlikte karakola gitti.

Polis, Ziyettin Ç.'nin evine baskın yaptı. Evde üzerlerinde 'kuyu' yazılı 12 adet muska, farklı şekiller çizilen 6 adet kağıt, Arapça yazılar, çok sayıda cinsel amaçlı hap bulundu.

"5 YILDIR ERKEKLİĞİM YOK, CİNSEL SALDIRIDA BULUNMAM MÜMKÜN DEĞİL"

Ziyettin Ç. hakkında geçtiğimiz Ağustos ayında 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle nitelikli dolandırıcılık, nitelikli cinsel saldırı ve nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 25 yıldan 43 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık Ziyettin Ç., mesleğinin inşaat işçiliği olduğunu söyledi. Evli ve 4 çocuk babası olan Ziyettin Ç., kendisini "5 yıldır, erkekliğim yok, cinsel saldırıda bulunmam mümkün değil" diye savundu.

ADLİ TIP KURUMU: "CİNSEL İLİŞKİYE GİREBİLİR"

Şikayetçi H.S. ise cinsel saldırı sonrası kendisine hastalık bulaştığını gösteren raporu mahkemeye delil olarak sundu. Mahkeme de Ziyettin Ç.yi Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Adli Tıp Kurumu, mahkemeye gönderdiği raporda 'sanığın cinsel ilişkiye girme konusunda herhangi bir sıkıntısı olmadığını, şikayetçide bulunan hastalığın sanıkta da bulunduğunu' bildirdi.

"SANIK TUTUKLANSIN"

Önceki gün görülen duruşmada kardeşlerin avukatı, "Sanığın suçu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesi mevcuttur. Bu dosyadan tutuklanmaması üzerine benzeri suçu İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde mağdur olan kişiye karşı da işlemiştir. O davada tutukludur. Serbest kalması halinde bu suçu başkalarına karşı işleyebileceği ortadadır. Sanığın tutuklanmasını istiyoruz" dedi.

Ziyettin Ç.'nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde devam edilecek.

OĞLUNUN TEDAVİSİ İÇİN GİDEN KADINA DA SALDIRDI

İstanbul'da hasta oğlunun tedavisini üfürükçü hocada arayan 32 yaşındaki kadın, 71 yaşındaki Ziyettin Ç.'nin cinsel saldırısına uğradığın ileri sürmüştü. Ç.'ye 25 bin TL de veren kadının şikayeti üzerine 71 yaşındaki Ziyettin Ç. tutuklanmıştı. "Cinsel saldırı" suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (191)

HURİ:

bunlarda salak ya sinir oluyorum boylelerine bile bile medet umuyorlar şunlardan

39
0
yanıtYanıtla
sonbaybars:

ama abla nedense hocalara gidenler hep kadınlar kadınlarımız küçükken dini bilgileri tam olsa bu üfürükçülere gerek yok bakın kanal 7 yediye hindiler den geçilmiyor hangi evde akşamları dini kanal izleniyor çuvaldızı kendimize batırmalıyız benim bildiğim tek şey hacamat hem sağlık hem de manevi faydası var . . illada hocaya gitmek istiyorlarsa polatlı da bir hoca var üfledi mi uçurur o hoca benim

yanıt1
yanıt0
asdasd:

kızlar da az şey değilmiş.

yanıt0
yanıt0
Huri:

Akıllara bak al birini vur ötekine

yanıt2
yanıt0
sene 2018 Hala üfürükçü muhabbeti:

hemen aklıma geçen senelerde vefat eden levent kırca geldi. rolde levent kırca üfürükçü hoca kendisinden memnun olmayan kocasının ilgi duymasını isteyen bir hatun üfürükçü hocaya geliyor kadın bana da okusanız üfleseniz hocam diyor o da ben sana okurum senin gelmişine geçmişine taaa 7 sülalene okurum ben sana üfleyemem ben sana üfleyemem (kadın biraz şişman) neden hocam diyor çünkü benim sana şeyim yetmez diyor kadın neyin yetmez deyince nefesim yetmez sana havalandırma lazım diyor. olay bu

27
1
yanıtYanıtla
AJDAR DÜMEN:

71 İNDE TURNAYI DÖZÜNDEN VURMUŞ MORUK. . !

23
4
yanıtYanıtla
Sevtap:

Sende bana vurrr

yanıt3
yanıt2
kayserili:

ALLAH aşkına suçlu bu şarlatan adammı ona giden geri zekalı fala büyüye inanan kızlardamı adama helel olsun hem paralarını almış hem mala vurmuş inanmayın kardeşim allahın yasakladığı haram olan büyüye fala inanmayıon

23
0
yanıtYanıtla
eses:

büyü çok derinmiş demek yaşlı olunca ulaşamamış

19
2
yanıtYanıtla
ısparta lı şahit değil.:

iki şahit adamı ipe götürür bu işte bir şüpe var. iki kemalist iftirası olabilir iyi araştırılıp soruşturulmalı .

1
18
yanıtYanıtla
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title