Haberler

71 Yaşındaki Naciye Nine'nin Öğrenerek Yaşama Tutunması Örnek Oldu

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde 71 yaşındaki Naciye Akan, öğrenme ve öğrendiklerini yaparak geçimini sağlamasıyla gençlere örnek oldu.

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde 71 yaşındaki Naciye Akan, öğrenme ve öğrendiklerini yaparak geçimini sağlamasıyla gençlere örnek oldu.

Şaphane Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan El Sanatları Kursu Yıl Sonu Sergisi'nde El Sanatları Öğretmeni Zuhal Tokat tarafından açılan kurslarda kursiyerler tarafından hazırlanan çalışmalar sergilendi.

Yıl boyunca açılan 65 kursta 1417 kursiyer Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmetlerinden yararlandı.Yıl sonu sergisi törenine damgasını 71 yaşındaki kursiyer Naciye Akan vurdu.

Naciye Akan törende yaptığı konuşmada, "Eşimi 20 yıl önce kaybettim. Kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzün açtığı el sanatları, kanaviçe ve dekoratif ev aksesuarları kurslarına katılıp öğrendim. 71 yaşındayım ama öğrendiklerimi yapıp satarak hayata tutunuyorum. Çalışmak en büyük ibadettir. Hele ki öğrenmek daha da güzel. Bana bu imkanı sağlayan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fuat Bayri ve Öğretmenin Zuhal Tokat'a teşekkür ediyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin. Ayrıca kurs bitirme belgemi Ilce Jandarma Komutanımız Hasan Aral'dan almak beni çok duygulandırdı. Allah askerlerimizin ayağına taş değdirmesin" ifadelerini kullandı. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kütahya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title