Haberler

Bir Dönemin Efsanesi Füsun Önal, 71 Yaşında Bikinili Poz Verdi

Güncelleme:

71 yaşındaki şarkıcı Füsun Önal, Bodrum'da deniz sezonunu açtı. Çektiği bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Önal, genç kızlara taş çıkardı.

Deniz sezonunu açan Füsun Önal, tatil boyunca çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

"İNSANIN BEDENİNE İĞNE GİBİ BATIYOR"

Önal, fotoğrafların altına " Bitez'de deniz buzdu, insanın bedenine iğne gibi batıyor ama diriltiyordu. Yalıkavak'da ise deniz suyu ılıktı insanı gevşetiyordu" notunu düştü.

FÜSUN ÖNAL KİMDİR?

11 Mart 1947 tarihinde Kadıköy'de dünyaya gelen Füsun Önal, 11 yıl klasik piyona dersleri ve 2 yıl şan dersi aldı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Filoloji bölümündeki İng.Dil.Ed. öğrenimini yarım bıraktı ve Erol Pekcan Caz Orkestrasında caz şarkıları söyleyerek şarkıcılık kariyerine başladı.

1980'li yıllarda Türkiye'de, solo konserler veren ilk kadın şarkıcı olan ve İngilizce şarkılardan oluşan solo konserlerinde sahnede giyinip soyundu. Günümüzde, "coverları" yapılan, reklam filmlerinde kullanılan "Senden Başka", "Oh Olsun", "Ah Nerede" şarkıları ve "Alo Ben Füsun" adlı uzunçaları ile dört Altın Plak ve bir Altın Kelebek ödülleri başta olmak üzere pek çok ödülün sahibi oldu.

İşte Füsun Önal'ın paylaşımları...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Füsun Önal Bitez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

XYZ:

Genç olsa bikini ile birkaç gün gündemi meşgul ederdi. Şimdi eski günlerinin hatırına bugün bu sayfalarda yer alıp hakkında yorumlar yapılacak. Gündeme gelmenin, gündemde kalmanın hala daha en iyi yolunun vücut ifşası olduğunu düşünerek eldeki malzemeyi sergilemeye çalışmış. . .

107
0
yanıtYanıtla
Aylin:

sadece yüz profili. portre fotoğraf yok. bu yorumcularda bi alem. kadın sanki açık saçık poz vermiş gibi salak salak yorumlar yazıyolar. millet abaza olmuş hep.

6
93
yanıtYanıtla
KOMAÇİ.:

GİDİNCE GÖRÜRSÜN . . HÜDÜK.

67
1
yanıtYanıtla
padısahlıgı kovduk:

sorun onu gazetecimi bulup haber yapıyor yoksa o mu gazetecı cagırmıs

57
0
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

SELAM FÜSUN HANIM YAŞINIIZA GÖRE YİNEDE ÇOK ŞIK VE ÇOK ÇEKİCİ VE ÇOK GÜZELSİNİZ SAYGILAR VE BURADA İYİ TATİLLER DİLEĞİYLE

4
52
yanıtYanıtla
Urfali:

La yegenim o seni burdan duymuyor. biraz yasli ya git kulginin dibinde iltifat(yagcilik) et. Kari arada bir öbür tarafa görünüpo geri dönüyor bunun neresi cekici.

yanıt0
yanıt1
manyak-zehra:

yas yetmis is bitmis bu hala bilmem ne pesinde

48
2
yanıtYanıtla
FEYZULLAH EMMİ:

Suyu çekilmiş şeftaliye dönmüş. Bacım bari kapalı gez ki, kimsenin midesi kalkmasın.

26
14
yanıtYanıtla
mahir:

çok zor durumdayım geçinemiyorum, evde çoluk çocuk aç, işim gücüm yok

18
8
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Gerçekten bütün ülke nefesini tutmuş ne zamandir bu ani bekliyordu:)

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title