Haberler

"7. Ulusal Tarım Kongresi" Yarın Yapılacak

Türkiye Ziraatçiler Derneği (TZD) tarafından düzenlenen 7. Ulusal Tarım Kongresi yarın TBMM Başkanı Köksal Toptan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in katılımıyla ATO Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Ana teması bu yıl "Küresel Isınma ve Tarım" olarak belirlenen kongrenin açılış konuşmasını TZD Genel Başkanı İbrahim Yetkin yapacak.

Türkiye Ziraatçiler Derneği (TZD) tarafından düzenlenen 7. Ulusal Tarım Kongresi yarın TBMM Başkanı Köksal Toptan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in katılımıyla ATO Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

Ana teması bu yıl "Küresel Isınma ve Tarım" olarak belirlenen kongrenin açılış konuşmasını TZD Genel Başkanı İbrahim Yetkin yapacak. Pankobirlik, Marmarabirlik, Trakyabirlik, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi, Ceyhan Ziraat Odası, Türkiye Ziraatçiler Derneği, Tariş Pamuk Birliği, Tariş Zeytin Birliği temsilcileri tarımsal üretimin sorunlarını dile getiren tebliğler sunacak.

Kongrede ayrıca Doç. Dr. Bülent Gülçubuk tarafından yönetilecek olan "Tarım Kredileri ve Tasım Sigortaları Alanında Yaşanan Gelişmeler ve Sorunlar" başlıklı bir panel düzenlenecek. Panele, Akbank, Denizbank, TEB, Halk Bankası, Finansbank adına temsilciler konuşmacı olarak katılacak. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title