Haberler

7 Kamyon Çöpün Çıkarıldığı Evde 4 Temizlik Görevlisi Zehirlendi

Batman'da, Hava Sıcaklığının Artmasıyla Yayılan Pis Kokular Bir Çöp Evi Ortaya Çıkardı. Çöp Evden 7 Kamyon Çöp Çıkarılırken, Temizlik Çalışmaları Sırasında 4 Belediye Görevlisi Zehirlendi.

Batman'da, hava sıcaklığının artmasıyla yayılan pis kokular bir çöp evi ortaya çıkardı. Çöp evden 7 kamyon çöp çıkarılırken, temizlik çalışmaları sırasında 4 belediye görevlisi zehirlendi.

Hürriyet Mahallesi 405. Sokak'ta ikamet eden vatandaşlar, belediyeye kötü koku ihbarında bulundu. Mahalleye intikal eden belediye temizlik ekipleri, özürlü olan ve 4 çocukları bulunan Şehmus-Zekiye Ekin çiftinin evinde yaptıkları incelemede içerinin çöple dolu olduğunu gördü. Belediye temizlik işlerine ait 15 personelin 2 kamyon ve mini bir kepçeyle gerçekleştirdiği çalışmada, evden 7 kamyon çöp çıkarıldı. Temizlik çalışmaları sırasında Nuri ve Emin Ertekin isimli işçiler ile Temizlik İşleri Müdürü

Muzaffer Çınar ve bir polis memuru zehirlendi. Hastanede tedavileri yapılan işçiler taburcu edilirken, belediye ekipleri evi ilaçladı. Ekiplerin çalışması sırasında özürlü Zekiye Ekin, dışarı çıkartılan çöpleri yeniden toplamak istedi. Özürlü bayan, 4 çocuğuyla birlikte hastaneye sevk edildi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürü Muzaffer Çınar, ailenin 5 yıldır çöp topladığını belirterek, evden 7 kamyon çöp çıkardıklarını açıkladı. Şehmus ve Zekiye Ekin çiftinin komşuları Hayrettin Aytan, ailenin 5 yıldır burada ikamet ettiğini ve daha önce de koku geldiğini söyledi.

(MŞY-AŞ-OMR-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title