Haberler

7. Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası Yarın Başlıyor

7. Cumhuriyet Kızları Uluslararası Kapalı Kort Tenis Turnuvası Yarın İstanbul'da Başlayacak.

7. Cumhuriyet Kızları Uluslararası Kapalı Kort Tenis Turnuvası yarın İstanbul`da başlayacak.

Fıratpen ile Tenis Eskrim Dağcılık (TED) Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuva, TED Kulübü kortlarında gerçekleştirilecek.

TED Kulübü`nde düzenlenen turnuvanın tanıtımıyla ilgili basın toplantısında TED Kulübü Genel Müdürü Bekir Emre, Fırat Plastik Sanayi Ticaret A.Ş. Reklam Müdürü Hasan Engin Erhan, turnuvanın başhakemi Miro Bratoev ve tenisçiler Pemra Özgen ile Çağla Büyükakçay katıldı.

Bekir Emre, turnuvada Türkiye`nin yanı sıra, yaklaşık 40 ülkeden 120 sporcunun mücadele edeceğini belirterek, ``Toplam 25 bin dolar para ödüllü turnuvada dünyanın önemli tenisçileri mücadele edecek. Türkiye`den de turnuvaya 7 sporcu katılacak. İpek Şenoğlu, Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen ana tablo

maçlarında, Eylül Benli, Dilara Yurtkuran, Aslı Semizoğlu ve Ece Yavuz ise elemelerde mücadele edecek. Tenisçilerimizin turnuvada iyi dereceler alacaklarına inanıyorum`` dedi.

Emre, Türkiye`de tenisin gelişmesi için ödüllü turnuvaların artırılması gerektiğini ifade ederken, Hasan Engin Erhan da önümüzdeki yıl Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası`nın ödül miktarını artırmayı düşündüklerini söyledi.

Tenisçiler Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay ise turnuvanın zor alacağını belirtirlerken, başarılı olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Turnuvada eleme müsabakaları yarın, ana tablo maçları ise 23 Ekim Pazartesi günü başlayacak. 7. Cumhuriyet Kızları Uluslararası Tenis Turnuvası, 29 Ekim Pazar günü tekler finaliyle sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title