Haberler

7 Bin Kişi Birlikte Oruç Açtı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, büyükşehir süreci ile birlikte Fatsa için çok önemli yatırımlara imza attıklarını söyledi.

Ramazan ayının 22. akşamında Fatsa ilçesine gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilk olarak Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Bülent Civelek, daire başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Cenan Kır ve belediye meclis üyeleriyle Cumhuriyet Meydanı'nda incelemelerde bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz buradan şehir içerisinde yayalaştırma projesi yapılan alanı gezdi ve daha sonra şehir içerisinden yürüyerek Ata Caddesi'nde yapılacak çalışmaları istişare etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz son olarak Hacı Ali Eriş Camisi çevresinde yapılacak olan çevre düzenlemesi ile ilgili incelemelerde bulunduktan sonra 15 Temmuz Özgürlük Meydanı'na geçerek İftarda vatandaşlarla buluştu.

"İstediğimiz hedeflere ulaştık"

7 binin vatandaşın katılım gösterdiği iftar programında ilk konuşmayı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yol çalışmalarında istedikleri hedefe ulaştıklarını belirterek, "Fatsa ilçemizde 40 milyon TL su yatırımı yaptık. 70 milyon TL yatırımla yollarının sıcak asfaltını yaptık. Şehir nüfusunun yoğun olduğu caddelerde başta hastane yolu olan Arslan Aydınlık Caddesi ve Reşadiye Caddesi olmak üzere alt yapısı ve üst yapısıyla ciddi çalışmalar yaptık. 2018 yılında her taraf sıcak asfalt olacak dedik, söz verdiğimiz gibi hepsini bir bir yerine getiriyoruz" dedi.

"Doğalgaz yatırımı 2 milyon TL'den 23 milyon TL'ye çıktı"

Büyükşehir olmadan önce Fatsa'ya 2 milyon TL'lik doğalgaz yatırımı yapıldığını ifade eden Başkan Yılmaz, "Büyükşehir sürecinden sonra Fatsamıza doğalgaz yatırımı 23 milyon TL'ye çıktı. Eski Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan bey bizden hep Cumhuriyet Meydanı yapılmasını ısrar etti. Biz de ilk olarak 15 milyon TL masraf ederek binaların kamulaştırmasını yaptık ve daha sonra bir 15 milyon TL daha masraf ederek Cumhuriyet Meydanı yapımına başladık. Burada 110 araçlık otopark ve Atatürk Parkı ile birleşmek suretiyle üst yapısı ile muhteşem bir meydan ortaya çıkacak. 6 dönümlük bir alanda Ordu'nun vizyonu olacak bir meydan yapıyoruz. Biz Fatsa Cumhuriyet Meydanımız için 16 ilçemizden büyük bir yatırım yapıyoruz. Kasım ya da Aralık ayında Cumhuriyet Meydanı'ndaki çalışmaları bitirip hizmete sunacağız" diye konuştu.

"Fatsa Huzurevi yüzde 100 tamamlandı"

Fatsa Belediyesinin başladığı, kendilerinin devam ettirdiği Huzurevindeki çalışmaların da tamamlandığını belirten Yılmaz, "Burayı artık Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza devredip yakın süreçte bölge halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Enver Yılmaz'dan sonra AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Hamide Aydemir Demir, AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Doktor Şener Yediyıldız da Fatsalılara hitap ettiler.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Sait İnan ve Yavuz Selim Kıran'da iftar yemeğinde hazır bulundular.

Konuşmaların ardından iftar yapıldı ve program Orta Büyük Camisi din görevlisi Sabri Yetişek'in yaptığı dua ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title