Haberler

7 Ayrı Yeri Perdesine Kadar Soyan Hırsız Yakalandı

7 ayrı yeri perdesine kadar soyan hırsız yakalandıKOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerin ile 6 ayrı ev ve iş yerini penceredeki perdesine kadar soyan hırsız, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

7 ayrı yeri perdesine kadar soyan hırsız yakalandı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerin ile 6 ayrı ev ve iş yerini penceredeki perdesine kadar soyan hırsız, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Kocaeli başta olmak üzere çeşitli illerde girdiği ev ve iş yerlerini perdelerine kadar soyan hırsız, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Edinilen bilgilere göre ilk olarak Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir eve giren O.Ç., ev sahibinin arabasının anahtarlarını, evde bulunan laptopu ve 450 TL nakit parayı alıp evin önünde bulunan arabaya binerek olay yerinden uzaklaştı. Daha sonra Kartepe ilçesinde 2 ayrı eve giren şahıs, bu evlerden ütü, 2 adet TV, perde, yüzük, Osmanlı tuğrası ve 3 adet çeyrek altın çaldı. Yakalanmamak için girdiği yerlerde bulunan güvenlik kameralarını da kıran hırsız ardından Gebze ilçesinde de bir hırdavatçı dükkanından 200 bin TL değerinde elektrikli ev aleti ve 100 TL para çaldı. Son olarak İstanbul'dan araç çalınması, Giresun'da büfe soygunu ile silahla yağma olayına da karışan O.Ç., Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda İstanbul Kartal'da yakalandı.

Ekipler tarafından sorgulanmak için Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilen ve birçok ayrı suçtan daha kaydı bulunduğu belirlenen O.Ç., burada tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Gebze 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 19 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title