Haberler

68'lik Ukraynalı Nine Orduya Katılıp Savaşa Girdi

Güncelleme:

Ekaterina Bilyik, Rus milislerin yaptığı katliamı görünce orduya katılmaya karar verdi. Askerleri ikna eden nine, harbiyelilerle birlikte aldığı eğitimi başarıyla tamamladı.

Ukrayna'da ayrılıkçı Rus milislerle Ukrayna ordusu arasındaki savaştan ilginç hikayeler geliyor. 68 yaşındaki Ukraynalı büyükanne, Rus milislerin yaptığı katliamı görünce orduya katılmaya karar verdi. Askerleri ikna eden nine elinde silahla normal askerlerin alındığı eğitime alındı.

EĞİTİMİ BİTTİ ŞİMDİ CEPHEYE GİDİYOR

Ukrayna'da Lviv şehrine yakın Zhidaev kasabasında yaşayan Ekaterina Bilyik, harbiyelilerle birlikte eğitimi başarıyla tamamladı. Kaleşnikof tüfeklerle atış eğitimi, karda siper ve diğer sporları başarıyla tamamlayan yaşlı kadına 'Punisher' yani cezalandırıcı adı verildi.


Eğitimi biten kadın şimdi Rus milislerle çatışmaların yaşandığı cepheye gidiyor.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ukrayna Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

METEHAN:

TÜRK KANI VARDIR ONDA

10
10
yanıtYanıtla
TC orhanMobil-ANDROID:

kesin türk kanı vardır helal olsun teyze

8
11
yanıtYanıtla
T.C.Mobil-ANDROID:

helal olsun.anadolu kadını gibi .

11
2
yanıtYanıtla
tahtmMobil-ANDROID:

bazıları nine kadar olamadı tırstı.

11
1
yanıtYanıtla
...:

ABİ HAREKET . . . KİLO ALMAMA. . . İNSANI DİNÇ TUTAR. . . . BİZİM VATANDAŞIMIZ ÇOĞU YATMAKTAN VE ŞİŞMALAMAKTAN HERYERİM AĞRIYOR ŞİKAYETLERİ BİTMEZ. . .

9
1
yanıtYanıtla
kozluklu:

Böyle Halk Mücadelesinin olduğu taraflar hep zaferle sonuçlanır.

8
2
yanıtYanıtla
kırım:

türmen olabilir

4
3
yanıtYanıtla
salihMobil-ANDROID:

Ukrayna'nın nene hatunu... helal. .

4
2
yanıtYanıtla
adanaliMobil-ANDROID:

kirim türklerine benziyor

4
1
yanıtYanıtla
diyarbakırlıcan:

ya bu militarist düşünce hala var mı? hala silahla sorun çözüleceğini düşünen ne kadar cahil insanımız var. . . silah devri kapandı. . insan öldürmekle bitmez. . sorun varsa barışçıl yollar denenmeli. . haklının hakkını vereceksin bunu insanlık da islamiyette emrediyor. . o yaşta kadın 20 li yaşlardaki gencecik insana nsl silah sıkar. . ??? çocukları onlar. . her şey insanlık için. . . . bu tür şiddet ve gerçek dışı haberleri yaparak halkı proveke etmeyin. . . yaşasın barış ve kardeşlik . . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title