Haberler

650 Bin Paket Kaçak Sigara İmha Edildi

Van'da, Değişik Tarihlerde Ele Geçirilen ve Mahkemesi Sonuçlanan 650 Bin Paket Kaçak Sigara, Jandarma Nezaretinde Yakılarak İmha Edildi.

Van'da, değişik tarihlerde ele geçirilen ve mahkemesi sonuçlanan 650 bin paket kaçak sigara, jandarma nezaretinde yakılarak imha edildi.

Yasa dışı yollardan Türkiye'ye getirilirken ele geçirilen 650 bin paket yabancı menşeli sigara, torbalar içerisinde 5 ayrı kamyona yüklendi. Kaçak sigaralar, Van Gümrük Başmüdürlüğü'nden görevli personel, polis, jandarma, belediye zabıta ile Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde Van-Özalp karayolu üzerinde bulunan şehir çöplüğüne getirildi. Burada üzerine benzin dökülerek yakılan sigaraların, 2006 yılından itibaren güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonlarda ele geçirildiği

bildirildi.

Görevliler, 650 bin paket sigarayı tek tek sayarak tutanaklara geçirdikten sonra yakarken, jandarma ekipleri de çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı.

(ŞAK-AKK-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title