Haberler

62 Yıllık Eşimi Oğlum Bana Göstermiyor Diyen Fatma Ninenin İddialarını Oğlu Yalanladı

Konya'da 14 aydır 62 yıllık eşi Hasan Harmancı'yı oğlunun göstermediğini öne süren 80 yaşındaki Fatma Harmancı'nın oğlu Mustafa Harmancı, annesinin iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

Konya'da 14 aydır 62 yıllık eşi Hasan Harmancı'yı oğlunun göstermediğini öne süren 80 yaşındaki Fatma Harmancı'nın oğlu Mustafa Harmancı, annesinin iddialarının asılsız olduğunu belirtti. Harmancı, "Babam Alzheimer hastası ve babamın vasiliğini aldım. Annem de burada kalmak isterse ona da bakarım" dedi.

Eşinden boşanan kızı Nevriye Harmancı ile kendilerine ait evde yaşayan diyaliz hastası Fatma Harmancı, eşi Hasan Harmancı'yı bakması için büyük oğlu Mustafa Harmancı'nın yanına götürdü. Harmancı, ancak oğlunun 14 aydır eşinin yüzünü kendisine göstermediğini öne sürdü. Fatma Harmancı'nın iddialarının gündeme gelmesinin ardından oğlu Mustafa Harmancı, annesinin iddialarını yalanladı. Babasının Alzheimer hastası olduğunu ve 3'üncü Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından vasiliğini üstüne aldığını belirten Mustafa Harmancı, şunları söyledi: "Ben babamın 10 ay önce vasiliğini üzerime aldım. Babam Alzheimer hastası. Babama en iyi şekilde bakıyorum. Erkek kardeşimle, birer aylık dönüşümlü olarak babama bakıp, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Annemin söyledikleri gerçeği yansıtmıyor. Oda arada sırada gelip burada kaldı, hala da gelebilir. Annem de gelsin, ona da en iyi şekilde bakarım. Çok şükür kimseye ihtiyacımız yok." - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title