Haberler

60 Yaşındaki Esma Teyze Halıcılık Kursunu Başarıyla Tamamladı

Antalya Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafından İlçe Merkezi ve Köylerde Açılan Halıcılık Kursu Sona Erdi. Halı ve Kilim Dokumacılığı Kursunu Tamamlayan 12 Kursiyere Düzenlenen Tören ile Belgeleri Verildi. Kursa Katılan 60 Yaşındaki Esma Karaoğlu da Belgesini Almanın Sevincini Yaşadı. Kursu Başarıyla Tamamlayan Esma Teyze, Törende Herkesin İlgi Odağı Haline Geldi.

Antalya Korkuteli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlçe Merkezi ve köylerde açılan halıcılık kursu sona erdi. Halı ve Kilim dokumacılığı kursunu tamamlayan 12 kursiyere düzenlenen tören ile belgeleri verildi. Kursa katılan 60 yaşındaki Esma Karaoğlu da belgesini almanın sevincini yaşadı. Kursu başarıyla tamamlayan Esma teyze, törende herkesin ilgi odağı haline geldi.

Kurs öğretmeni Zeynep Tuğ, "Model çizim, çözgü, dokuma alanlarında ayrı ayrı safhalarda eğitime devam ediyoruz." diye konuştu.

Kursa katılan kursiyerler, aile ekonomisine katkı sağlayabilmek amacıyla başladıkları bu işten oldukça memnun olduklarını belirterek, iş arayan bayanların mutlaka bu işi denemeleri gerektiğini söylediler.

(AD-AT-Y)

30.05.2007 18:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title