Haberler

6 Yıldır Küs Olan Demet Akalın ve Alişan Canlı Yayında Barıştı

Güncelleme:

Yıllar önce bir yanlış anlaşılmadan dolayı kavga ederek küsen Demet Akalın ve Alişan canlı yayında barıştı.

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ve Alişan, 2012 yılında kavga ederek dostluklarını bitirdi. Teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına bağlanan Alişan'la programa mesaj göndererek katılan Akalın barıştı.

"YAVRUSUYLA, KARISIYLA MUTLULUKLAR DİLİYORUM"

Teve2'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Alişan, Demet Akalın'la ilgili soruya "Benim programım bittiği zaman atılan tweet'ler var. Ben bunları unutamıyorum. Gözümün önüne geliyor." diye cevap verdi. Alişan'ın bu sözleri üzerine Demet Akalın da programın sunucusu Gülşen Yüksel Salt'a şu mesajı attı: "'Acıyor, acıyor' diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral TV müzik ödüllerinde ben 'en iyi kadın popçu' ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona..."

6 Yıldır Küs Olan Demet Akalın ve Alişan Canlı Yayında Barıştı

CANLI YAYINDA BARIŞTILAR

Mesajının sonuna çiçek ve kalp emojileri ekleyen Demet Akalın böylelikle Alişan'a zeytin dalı uzatmış oldu. Alişan'da bu emojileri kabul ettiğine dair bir emoji göndererek zeytin dalını kabul etti.

6 Yıldır Küs Olan Demet Akalın ve Alişan Canlı Yayında Barıştı

6 Yıldır Küs Olan Demet Akalın ve Alişan Canlı Yayında Barıştı

6 Yıldır Küs Olan Demet Akalın ve Alişan Canlı Yayında Barıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Alişan kavga Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

büşra:

ARTIK DOLAR DUSER ..CINAYETLER AZALIR TECAVUZLER BITER ...CUNKI DDMETLE ALISAN BARISTI YUUUPIIII

19
3
yanıtYanıtla
HURİ:

İLGİLENMIYORUM

6
1
yanıtYanıtla
Alişan:

Neden ?

yanıt1
yanıt0
HURİ:

FASA FİSO ŞEYLER İLGİMİ ÇEKMİYOR

yanıt1
yanıt1
rukiye gökay:

cok acimasiz yorumlar yapiliyo ne güzel iste barismislar ikiside kaliteli insanlar bencede en dogru olan bu

6
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

cehennemde barışırlar:))

3
2
yanıtYanıtla
46:

Bunlar daha cok yakisiyo bir birine

2
3
yanıtYanıtla
DUYARLILAR:

CANLI YAYINDA MI BARIŞTILAR HAAAHAA GÜLEYİM BARİ

3
0
yanıtYanıtla
nereden nereye:

Gören de Kayahan ile Nilüfer barışması gibi bir olay zanneder. 2018''de en çok konuştuğumuz insanlara bak Allah''ım. . .

0
0
yanıtYanıtla
Aysun Tunç:

10.8.2020 ilk program sesler yayında net değil ve kameranın sürekli oynaması rahatsız edici.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title