Haberler

Hatay'da Ormanlık Alanda Kaybolan 6 Yaşındaki Ufuk'u Arama Çalışması Başlatıldı

Güncelleme:

Hatay Hassa'da konuşma engelli 6 yaşındaki Ufuk Tatar, Amanos Dağı eteklerindeki ormanlık alanda kayboldu. Ufuk'u bulmak için karadan ve havadan arama çalışması başlatıldı.

Hatay'ın Hassa ilçesinde ailesiyle birlikte yakınlarını ziyarete giden konuşma engelli 6 yaşındaki Ufuk Tatar, Amanos Dağı eteklerindeki ormanlık alanda kayboldu. Ufuk'u bulmak için karadan ve havadan arama çalışması başlatıldı.

AİLESİYLE BİRLİKTE YAKINLARINI ZİYARETE GİTTİ

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Muhammed Tatar, ailesiyle birlikte Amanos Dağı eteklerinde yer alan Hassa'nın kırsal Arpalıuşağı Mahallesi'ndeki yakınlarına ziyarete geldi.

6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı arama çalışmaları devam ediyor

KONUŞMA ENGELLİ ÇOCUK BİR ANDA KAYBOLDU

Saat 15:00 sıralarında Muhammed Tatar, 6 yaşındaki konuşma engelli oğlu Ufuk ve kardeşiyle evin yakınındaki bir su kaynağına gitti. Kardeşiyle birlikte kaynaktan su doldurduğu sırada oğlu Ufuk'un yanında olmadığını fark eden Tatar, jandarmayı arayarak yardım istedi.

6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı arama çalışmaları devam ediyor

ARAMA ÇALIŞMALARINA DRONE İLE HAVADAN DESTEK VERİLİYOR

Bölgeye sevk edilen jandarma, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri, kayıp Ufuk Tatar'ı bulmak için çalışma başlattı. Mahalle sakinlerinin katıldığı aramada Drone ile de havadan destek veriliyor. Ekiplerin arama çalışması devam ediyor.

6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı arama çalışmaları devam ediyor

6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı arama çalışmaları devam ediyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hassa Tatar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

lal:

sabah erkenden bi salıyorlar sokaga akşam eve gelmediginde fark ediyorlar cocuklarını bunu özellikle mahalle aralarındaki anneler yapıyor dogurmuş 5 tane salmış sokaga

12
41
yanıtYanıtla
ECEEEEEEEEE:

GERÇEKTEN YETER ARTIK YETERRRRRRRRRRR HER SABAH AYNI HABERLERE UYANMAKTAN BIKTIM BU KADAR VİCDANSIZ İNSANLARLA BİR ARADA YAŞADIĞIM İÇİN BEN BİLE UTANIYORUM BUNUN ALTINDANDA İSTİSMAR ÇIKMAZSA BENDE BİŞEY BİLMİYORUM.

40
0
yanıtYanıtla
LİLİ:

GÜZEL ALAHIM. BU ANNELER BABALAR NEREYE BAKIYORLAR YETER ARTIK YA GÖZÜNÜZDEN AYIRMAYIN . TV BAN BAN BAĞRIYOR YA GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM AKILLANIN ARTIK . .

9
1
yanıtYanıtla
SORGULAYAN:

Şüphesiz ki, bir toplum kendi durumunu değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez. RA''D Suresi

8
0
yanıtYanıtla
huri:

ya tamam bir anlık dalgınlık oluyor farkında olmadan ama artık haberlerden de mı ders alınmıyor neden dıkkat edilmez bu çocuklara bırde konuşma engellı çocuk bağırıcak olsa sesi duyulmaz yazık ya

7
0
yanıtYanıtla
URUZ:

SAHİP ÇIKIN LAN ARTIK ÇOCUKLARINIZA İBRET ALIN HABERLERİ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDEN AYIRMAYIN ÜLKEMİZ YEMİN EDERİM DELİRİYOR ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIZ

6
0
yanıtYanıtla
Zeynep karataş:

Ben Galatasaray ile Fenerbahçe arasında çok fark var

0
6
yanıtYanıtla
ASİ BAYANN:

KIZIM BU KADAR GERİZEKALI OLMAK İÇİN PARAMI ALDIN

yanıt1
yanıt0
SORGULAYAN:

KENDİNCE ESPRİ YAPMIŞ EMBESİL

yanıt1
yanıt0
Yorumsuz:

Eger bir müslüman bir ülkeysek idam gelsin

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title