Haberler

6 Yaşındaki Lösemi Hastası Aziz, Uygun İlik Bekliyor

Denizli'de lösemi hastası olan 6 yaşındaki Aziz Kuluç, anne baba ve kardeşinin dokusunun kendi dokusuyla uyuşmaması üzerine uygun iliğin bulunmasını bekliyor.

Denizli'de lösemi hastası olan 6 yaşındaki Aziz Kuluç, anne baba ve kardeşinin dokusunun kendi dokusuyla uyuşmaması üzerine sağlığına kavuşmak için uygun iliğin bulunmasını bekliyor. Fatih Mahallesi'ndeki bir apartmanın bodrum katında yaşadıklarını belirten Anne 22 yaşındaki Mutlu Kuluç, oğlunun tek isteğinin ise bisiklet ve rahat yatabileceği bir yatak olduğunu söyledi. Akköy İlçesi'nde Süleyman- Mutlu Kuluç çiftinin 6 yaşındaki oğlu Aziz Kuluç'a 2 yıl önce lösemi teşhisi kondu. Bir otelde bulaşıkçı olarak çalışan baba Süleyman Kuluç, "Şimdi bir otelde bulaşıkçı olarak asgari ücretle çalışıyorum. Aziz'e lösemi teşhisi konulmasının ardından anne veya babadan ilik nakli yapılması gündeme geldi ancak doku uyumsuzluğu oldu. Doktorların önerisi üzerine bir çocuk daha yaptık. Geçen yıl mayıs ayında dünyaya gelen bebeğimize Ümit Muhammet adını koyduk ama maalesef onun dokusu da uyumlu çıkmadı. Şimdi oğluma şifa olacak bir dokunun bulunmasını umutla bekliyoruz" dedi.

Aziz'in tedavisinin devam ettiğini ve her ay İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne gittiklerini belirten anne Mutlu Kuluç, "Bugüne kadar eşimin iş yeri ve arkadaşlarımız ailemize destek sağladı. Yardıma muhtaç hale geldik" dedi. Steril bir ortamda bulunması gereken, sokağa çıkıp yaşıtlarıyla koşup oynayamayan Aziz'in ise bisiklet ve rahatça yatabileceği ranza istediğini belirten anne Kuluç, "Lösemi Vakfı'ndan da erzak gönderiliyor. Ama lösemi tedavisi pahalı ve biz buna yetişemiyoruz. Devletten ve hayırseverlerden uzanacak bir yardım elini bekliyoruz" dedi. - Denizli / Akköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title